Sürprizbozan RDR 2 çok abartılı seviliyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Üşendiğim için daha detaylardan bahsetcektim, bu yazdığım şeyler oyunu kötü yapmıyor, oyun sadece çok abartılı seviliyor dedim.

Sadece Polis'e çarpıp tutuklanmak oyun olmamış yapmıyor, Konu'nun ilk başında başka RDR 2 hakkında bir şeyler söyledim, git bak.

Evet yazınızı bir kez daha okudum ve hâlâ saçma sapan nedenlerden olan, sadece konu kirliliği olsun diye açılmış bir konu ve gerçekten saçma sapan nedenlere bağlı olan bir yazı. Saçmalığın da bu kadarı.

Oyun kötü demedim haberin olsun zaten 400 saatim var, oyun çok abartılı seviliyor dedim ve tam yapılmamış dedim, ve bu küçük detaylar beni oynarken çok rahatsız etti.

Üşendiğim için daha detaylardan bahsetcektim, bu yazdığım şeyler oyunu kötü yapmıyor, oyun sadece çok abartılı seviliyor dedim.

Oyunun olmamış olduğunu söylüyorsun ve oyun kötü değil diyorsun. Kendi söylediklerin birbirini tutmuyorken burada neden senden daha bilgili insanlarla diyaloğa girme gibi bir gerek duyuyorsun?

Oyun kötü demedim haberin olsun zaten 400 saatim var, oyun çok abartılı seviliyor dedim ve tam yapılmamış dedim, ve bu küçük detaylar beni oynarken çok rahatsız etti.

Bu küçük detayların olmadığı bir oyun getir de oynayalım o zaman.

Çok uzattın, artık konuşmayalım.

Bir kere sen bu oyuna "olmamış" asla diyemezsin, şu hayatta kimse dedirtmez. Guarma'nın dizaynı zaten keşfedilmeye açık değil bu yüzden gezdirmiyorlar. Ayrıca Valentine'deki görevde ben polise ihbar ettim ve beni tutuklamadılar, siz yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz. Polis'i ittim dediğiniz muhtemelen atla yere düşürmektir, bunun yüzünden tutuklanmak gayet doğal. Gemilere hiç girmedim, bir fikrim yok. Ama sen sadece dünyasındaki bu ufak hatalar sebebiyle oyuna olmamış diyemezsin.

Oyun olmamış derken oyun detayları hakkında bahsettim, onun dışında hikayesini çok sevdim, 400 saat oynadım ve dediğim herşey beni oyunu oynarken çok rahatsız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…