Sürprizbozan RDR 2 çok abartılı seviliyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyun olmamış derken oyun detayları hakkında bahsettim, onun dışında hikayesi güzel, 400 saat oynadım.

Şu ana kadar neredeyse hiçbir oyunda olmayan detaylar var oyunda, sadece 2-3 tanesi için oyunun detaylarına da laf edilmez genel olarak. Şu ana kadar yapılmış en detaylı oyun olabilir RDR2.

Şu ana kadar neredeyse hiçbir oyunda olmayan detaylar var oyunda, sadece 2-3 tanesi için oyunun detaylarına da laf edilmez genel olarak. Şu ana kadar yapılmış en detaylı oyun olabilir RDR2.
Bilmiyorum, eğer RDR 2 oynuyorsan bütün Challengeleri tamamlamayı dene belki oyundan soğursun.

Bilmiyorum, eğer RDR 2 oynuyorsan bütün challengeleri tamamlamayı dene belki bana katılabilirsin.

Oyunu en az 15 defa bitirdim ve toplam 3-4 kere tüm challangeleri yaptım ve hiçbir sorun denebilecek şeyle karşılaşmadım. Aksine challangeleri yaparken bile daha çok sevdim oyunu.

Oyunu en az 15 defa bitirdim ve toplam 3-4 kere tüm challangeleri yaptım ve hiçbir sorun denebilecek şeyle karşılaşmadım. Aksine challangeleri yaparken bile daha çok sevdim oyunu.
Gambler challengeleri yaparken hiç mi sinir krizi geçirmedin? bazı insanlar gambler'i yapamadığı için oyunu sildi, ben gambler 9'u tamamladığımda karşımdaki domino oyuncusunu yerden yere sürükledim.

Dedikleriniz zaten gerçekçiliği yansıtmıyor mu ben mi yanlış anladım?

Gambler challengeleri yaparken hiç mi sinir krizi geçirmedin? Bazı insanlar Gambler'i yapamadığı için oyunu sildi, ben gambler 9'u tamamladığımda karşımdaki domino oyuncusunu yerden yere sürükledim.

İnternetten baka baka anladım ve yaptım, maksimum 25-30 dkmi almıştır. Ayrıca zor olması kötü demek mi? O zaman souls oyunlarının hepsi çöp.

İnternetten baka baka anladım ve yaptım, maksimum 25-30 dkmi almıştır. Ayrıca zor olması kötü demek mi? O zaman souls oyunlarının hepsi çöp.
Bütün 90 Challengeleri 30 dakikada tamamlaman dünya rekoru ve imkansız, hepsini bitirmek en az 50 saat.

Gambler'i nasıl 30 dakikada tamamlamanız imkansız ve inanmıyorum, insanlar sırf Gambler'i geçmek için 90 saatini harcadı.

Gambler'i 30 dakikada tamamladım diye bir şey söylemedim, mantığını anlamam 25-30 dakika sürdü. Ayrıca zaten RDR2'ye bile olmamış diyecek bir insanla daha fazla tartışmayacağım, oyunu yermek yerine kendi oynanışınıza bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…