RDR 2 DirectX 12'de kasıyor

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. RDR 2 de Vulkan 60 FPS alırken DirectX 12'ye geçtiğimde 20 FPS alıyorum. Sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartım RX 580.
İşlemci Ryzen 5 1600 AF.

Son düzenleyen: Moderatör:
Drop sorunu yaşıyorsan V-Sync açık ise kapat. Bir de oyun Fullscreen modunda olmalı. Ben de RX 580 kullanıyorum. Texture Ultra, aydınlatma high ve diğerleri medium'da olmak üzere ortalama 65 FPS alıyorum.

Drop sorunu yaşıyorsan V-Sync açık ise kapat. Bir de oyun Fullscreen modunda olmalı. Ben de RX 580 kullanıyorum. Texture Ultra, aydınlatma high ve diğerleri medium'da olmak üzere ortalama 65 FPS alıyorum.
16 gb ram mi kullanıyorsun acaba?

Artıyor ama FPS drop yiyorum.
Dostum, bundan önceki açtığın konuda da cevaplamıştım. RAM'in az olduğu için drop yiyorsun. RDR 2 büyük bir oyun ve haliyle 8gb RAM yetmiyor.

Dostum, bundan önceki açtığın konuda da cevaplamıştım. RAM'in az olduğu için drop yiyorsun. RDR 2 büyük bir oyun ve haliyle 8gb RAM yetmiyor.
Hocam bu konuda Directx 12 açınca olan sorunu sordum. Birde onu kullanmayı deniyecektim konuya bakarsanız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…