Tacitus Kilgore 333 Zeptopat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #11 ellma dedi: 10 üzerinden 8, 2 puanı oyunu çekici bulmadığım için kırdım dostum yoksa edit mükemmel olmuş eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Fazla Bile Sagol
ellma dedi: 10 üzerinden 8, 2 puanı oyunu çekici bulmadığım için kırdım dostum yoksa edit mükemmel olmuş eline sağlık. Genişletmek için tıkla... Fazla Bile Sagol
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 17 5 Aralık 2022 #12 Çok uzun tutmuşsun sahneleri, biraz efekt olsa daha iyi olabilirdi. Açıkçası izleme açısından uzun ve sade olması yorucu olmuş. 5/10
Çok uzun tutmuşsun sahneleri, biraz efekt olsa daha iyi olabilirdi. Açıkçası izleme açısından uzun ve sade olması yorucu olmuş. 5/10
Tacitus Kilgore 333 Zeptopat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #13 ein3kl dedi: Çok uzun tutmuşsun sahneleri, biraz efekt olsa daha iyi olabilirdi. Açıkçası izleme açısından uzun ve sade olması yorucu olmuş. 5/10 Genişletmek için tıkla... Yorum icin sagol puan icinde ama maksadi uzun tutmak zaten hikayeyi anlatmak tek bir karakter uzerinde yogunlasmak icin
ein3kl dedi: Çok uzun tutmuşsun sahneleri, biraz efekt olsa daha iyi olabilirdi. Açıkçası izleme açısından uzun ve sade olması yorucu olmuş. 5/10 Genişletmek için tıkla... Yorum icin sagol puan icinde ama maksadi uzun tutmak zaten hikayeyi anlatmak tek bir karakter uzerinde yogunlasmak icin