Egemwn Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Çok saçma bir konu farkındayım fakat yardım edin. RDR 2'de efsanevi ayı görevini geçemedim. Sarı çizgiler bitiyor. Ne yapacağımı anlamadım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-26 112703.png 3,5 MB · Görüntüleme: 73
Çok saçma bir konu farkındayım fakat yardım edin. RDR 2'de efsanevi ayı görevini geçemedim. Sarı çizgiler bitiyor. Ne yapacağımı anlamadım.
Çözüm ErenM21 26 Temmuz 2024 Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin.
Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin.
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin.
KS KS Egemwn Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 ErenM21 dedi: Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim salaklığım gözümün önündeki, parıltıları görmemişim konu kilit. Artı 0 Eksi
ErenM21 dedi: Eagle eye açıp etrafınıza bakın. Sarı parıltılar olacak. Onlar farklı izler yanlarına gidince zaten inceleyebiliyorsunuz. O şekilde ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Benim salaklığım gözümün önündeki, parıltıları görmemişim konu kilit.
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 Egemwn dedi: Teşekkür ederim. Benim salaklığım gözümün önündeki, parıltıları görmemişim konu kilit. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam canınız sağolsun iyi oyunlar dilerim yaklaşık 700 saatim var hikâye modunda bir sıkıntı olursa yardım etmeye çalışırım. Artı 0 Eksi
Egemwn dedi: Teşekkür ederim. Benim salaklığım gözümün önündeki, parıltıları görmemişim konu kilit. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam canınız sağolsun iyi oyunlar dilerim yaklaşık 700 saatim var hikâye modunda bir sıkıntı olursa yardım etmeye çalışırım.