Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 RDR2 de "efsanevi mus" isimli hayvanı öldürdüm ama suyun yanındayken. Suyun içinde oldugu için derisini yüzemiyorum. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-17 180505.png 3,1 MB · Görüntüleme: 135
RDR2 de "efsanevi mus" isimli hayvanı öldürdüm ama suyun yanındayken. Suyun içinde oldugu için derisini yüzemiyorum. Ne yapmam lazım?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Haziran 2023 #2 Suyun içine düşünce soyulmuyor yapabileceğin çok bir şey yok, eğer olursa halat atıp çekmeye vs çalış ama olmaz çok girmiş içine.
Suyun içine düşünce soyulmuyor yapabileceğin çok bir şey yok, eğer olursa halat atıp çekmeye vs çalış ama olmaz çok girmiş içine.
Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Suyun içine düşünce soyulmuyor yapabileceğin çok bir şey yok, eğer olursa halat atıp çekmeye vs çalış ama olmaz çok girmiş içine. Genişletmek için tıkla... Peki derisi trapper'a gider mi. Bunla alakalı item var diye biliyorum.
Şebnem Ferah dedi: Suyun içine düşünce soyulmuyor yapabileceğin çok bir şey yok, eğer olursa halat atıp çekmeye vs çalış ama olmaz çok girmiş içine. Genişletmek için tıkla... Peki derisi trapper'a gider mi. Bunla alakalı item var diye biliyorum.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.020 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #4 Fikret28 dedi: RDR2 de "efsanevi mus" isimli hayvanı öldürdüm ama suyun yanındayken. Suyun içinde oldugu için derisini yüzemiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Moose hocam halatla çekmeyi deneyin.
Fikret28 dedi: RDR2 de "efsanevi mus" isimli hayvanı öldürdüm ama suyun yanındayken. Suyun içinde oldugu için derisini yüzemiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Moose hocam halatla çekmeyi deneyin.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 Derisini yüzmesen bile deri avcıya gidiyor. Deriden kazanacağın para dışında bi kaybın olmaz
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Haziran 2023 #6 Fikret28 dedi: Peki derisi Trapper'a gider mi? Bununla alakalı item var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum.
Fikret28 dedi: Peki derisi Trapper'a gider mi? Bununla alakalı item var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum.
Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #7 Ethem Efe dedi: Moose hocam halatla çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kullanıyorum öyle yazıyodu valla cyblack dedi: Derisini yüzmesen bile deri avcıya gidiyor. Deriden kazanacağın para dışında bir kaybın olmaz Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Ethem Efe dedi: Moose hocam halatla çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kullanıyorum öyle yazıyodu valla cyblack dedi: Derisini yüzmesen bile deri avcıya gidiyor. Deriden kazanacağın para dışında bir kaybın olmaz Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Haziran 2023 #8 Ethem Efe dedi: Moose hocam halatla çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok girmiş suya bu vaziyette çekilmez.
Ethem Efe dedi: Moose hocam halatla çekmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok girmiş suya bu vaziyette çekilmez.
Fikret28 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 Şebnem Ferah dedi: Çok girmiş suya bu vaziyette çekilmez. Genişletmek için tıkla... Denedim bayağı ama olmadı. Neyse sağlık olsun. İyi akşamlar herkese.
Şebnem Ferah dedi: Çok girmiş suya bu vaziyette çekilmez. Genişletmek için tıkla... Denedim bayağı ama olmadı. Neyse sağlık olsun. İyi akşamlar herkese.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Haziran 2023 #10 Fikret28 dedi: Denedim bayağı ama olmadı. Neyse sağlık olsun. İyi akşamlar herkese. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, olur öyle arada aksilikler boş ver.
Fikret28 dedi: Denedim bayağı ama olmadı. Neyse sağlık olsun. İyi akşamlar herkese. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, olur öyle arada aksilikler boş ver.