RDR 2 eğlenceli gelmiyor

bakober

Decapat
Daha fazla  
İndirimlerde RDR2 almıştım Steam'den. Fakat ilk 2saatte açık dünyaya giremediğim için heyecanlanmıştım. Açık dünyaya girdikten sonra oyun resmen at simülasyonuna döndü. RDR 2'yi önceden de en az 100saat konsoldan oynamıştım fakat bu kadar sıkıcı mıydı bende mi sorun var anlamadım. Oyuna girdikten 5dk sonra sıkılıyorum at üstünde millete koşuşturmaktan. İade talebim kabul edilmedi tabii ki 2saat sınırından dolayı. GTA 5 almadığım için aşırı pişmanım sonuç olarak. Bu oyunun eğlenceli olması için bir süre geçmesi gerekiyor mu? Yoksa hep böyle mi?

İndirimlerde RDR2 almıştım Steam'den. Fakat ilk 2saatte açık dünyaya giremediğim için heyecanlanmıştım. Açık dünyaya girdikten sonra oyun resmen at simülasyonuna döndü. RDR 2'yi önceden de en az 100saat konsoldan oynamıştım fakat bu kadar sıkıcı mıydı bende mi sorun var anlamadım. Oyuna girdikten 5dk sonra sıkılıyorum at üstünde millete koşuşturmaktan. İade talebim kabul edilmedi tabii ki 2saat sınırından dolayı. GTA 5 almadığım için aşırı pişmanım sonuç olarak. Bu oyunun eğlenceli olması için bir süre geçmesi gerekiyor mu? Yoksa hep böyle mi?

Dostum konsolda en az 100 saat oynadığını kendin yazmışsın. Bence sıkılman için yeterli bir sebep

Oyunu oynayıp bitirmişsin yani bir daha bazı insanları sarmayabilir ben 3 kere bitirdim daha oynar mıyım bilmiyorum.

Oyunu oynayıp bitirmişsin yani bir daha bazı insanları sarmayabilir ben 3 kere bitirdim daha oynar mıyım bilmiyorum.
Açıkçası oyunu bitirmedim 100saat oynamışsam 70saati rdr onlinedır.

Dostum konsolda en az 100 saat oynadığını kendin yazmışsın. Bence sıkılman için yeterli bir sebep
Ama 3yıl önceydi. Belki sıkılmam diye almıştım ama hayal ettiğim gibi olmadı.

Açıkçası oyunu bitirmedim 100saat oynamışsam 70saati RDR Online'dır.

Yani şimdi Mafia, Crysis'ya da GTA 4 oynar mısın o kadar oynamıssın ama yıllar geçmiş yani hikaye oyunlarından kendim için diyorum.

Yani şimdi Mafia, Crysis'ya da GTA 4 oynar mısın o kadar oynamıssın ama yıllar geçmiş yani hikaye oyunlarından kendim için diyorum.
Bilmiyorum ben yinede oynamaya devam edeceğim zaten iade de edemiyorum. GTA 5te heistler, arabalar falan var keriz gibi rdr aldım. Grafikler güzel tamam da oyunda at sürerken düz yolda at geri dönüyor birden. Çitlerin arasında sıkışıyorum falan. Çok bug var ve GTA 5 e gösterilen özen gösterilmiyor.

Açıkçası oyunu bitirmedim 100saat oynamışsam 70saati RDR Online'dır.

Çok fazla sebebi olabilir. Görevli oyun oynamayı, açık dünya oyun oynamayı veya serbest takılmayı sevmiyor olabilirsin. Herkes hikaye oyunlarını sevseydi Online oynayan kalmazdı.

Hocam hangi akla hizmet 100 saat üstü konsolda oynayıp da Steam'e tekrar aldınız? Hadi diyelim aldınız konsolununuz eski nesildir, kütüphanede dursun dersiniz vesaire. Oyunun "at sürme simulatörü" gibi olduğunu 100 saat fark etmeyip Bilgisayar başında iki saatte mi fark ettiniz Allah aşkına?

Çok fazla sebebi olabilir. Görevli oyun oynamayı, açık dünya oyun oynamayı veya serbest takılmayı sevmiyor olabilirsin. Herkes hikaye oyunlarını sevseydi Online oynayan kalmazdı.
Hikayeli oyun seviyorum. Sorun at üstünde haritanın öbür ucuna gidiyorum bir görev için. GTA 5 te olsa hadi eyvallah. At ile oraya gidilir mi birde ödül avcıları peşine takılsın öl mis gibi. Atımın üstündeki derilerde gitsin ekstra zarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı