RDR 2 Ekran Görüntüleri

Makaleler
1
Merhaba, uzun hikaye ve ağır işleyişi ile ilgili yorumları okuduğumdan dolayı, sürekli ertelediğim Red Dead Redemption 2'yi geçen hafta Steam'de indirime girdiğini görünce satın aldım. Şu an 32 saati geride bıraktım ve birkaç fotoğraf çektim:

Ekstra: Bu adam neden hücreden kaçmıyor?

Son düzenleme:
Kampta odun kırarken gök gürültüsüyle beraber şimşekler çakıyordu, süper bir görüntü vardı ama o an çekme fırsatı bulamadım. Tam bir sanat eseri.

Kampta odun kırarken gök gürültüsüyle beraber şimşekler çakıyordu, süper bir görüntü vardı ama o an çekme fırsatı bulamadım. Tam bir sanat eseri.
Gerçekten çok iyi görüntüler var oyunda. Birkaç ekran görüntüm daha vardı ama onları oyun içindeki kamera ile çekmiştim. Belgelerimdeki RDR2 klasöründe farklı bir formatta kayıtlılar. Onlara erişebilseydim ekleyecektim konuya.

Aynen oyunun görselliği muazzam birşey. Bende favori ekran görüntülerimden 3 tane bırakayım buraya.

Daha dün Epic'den satin aldım . Mutlaka oynayacağım bu GOW ve Cyberpunk bitsin .

Bilgisayar olsa da oynaysak. Gerçi para var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…