Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 22 Şubat 2021 #1 Selam, RDR 2 de güzel manzaraların ekran görüntüsünü kaydetmek veya arkadaşıma atmak istediğimde atamıyorum, print screen tuşuna basınca siyah 16:9 bir görüntü kaydediyor, bunun çözümü var mıdır?
Selam, RDR 2 de güzel manzaraların ekran görüntüsünü kaydetmek veya arkadaşıma atmak istediğimde atamıyorum, print screen tuşuna basınca siyah 16:9 bir görüntü kaydediyor, bunun çözümü var mıdır?
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #11 Axii dedi: ESC ye bastığımda menünün görüntüsünü alabiliyorum fakat nedense oyunun içinde alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde o şekilde ScreenShot aldığınızda menüden almanıza rağmen oyun içi ekran gelirdi, garip kusura bakmayın bir bilgim yok o konuda. Artı 0 Eksi
Axii dedi: ESC ye bastığımda menünün görüntüsünü alabiliyorum fakat nedense oyunun içinde alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde o şekilde ScreenShot aldığınızda menüden almanıza rağmen oyun içi ekran gelirdi, garip kusura bakmayın bir bilgim yok o konuda.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Şubat 2021 #12 Microsoft Game bardan ekran görüntüsü almak daha kolay hangi tuş olduğunu öğrenin. Windows tuşu + G Artı 0 Eksi
KS KS Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 22 Şubat 2021 #13 HACIDANİKİNCİEL dedi: Microsoft Game bardan ekran görüntüsü almak daha kolay hangi tuş olduğunu öğrenin. Windows tuşu + G Genişletmek için tıkla... Gereksiz bellek kullandığı için kapattım o özelliği. Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL dedi: Microsoft Game bardan ekran görüntüsü almak daha kolay hangi tuş olduğunu öğrenin. Windows tuşu + G Genişletmek için tıkla... Gereksiz bellek kullandığı için kapattım o özelliği.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.596 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Şubat 2021 #14 Axii dedi: Gereksiz bellek kullandığı için kapattım o özelliği. Genişletmek için tıkla... Ne kadarki belleğiniz çok kullanan bir şey değil. Artı 0 Eksi
Axii dedi: Gereksiz bellek kullandığı için kapattım o özelliği. Genişletmek için tıkla... Ne kadarki belleğiniz çok kullanan bir şey değil.