RDR 2 en iyi açık dünya oyunudur

GTA oynanışını ve fiziklerini seven bu oyunda sevecektir.
Kalitesi için bile oynanır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA oynanışını ve fiziklerini seven bu oyunda sevecektir
Kalitesi için bile oynanır bence
Bence de sever ama işte insanlar at ile değil araba ile gezmeyi tercih ediyor zaten mesele burada at ile gezmek sıkıcı geliyor kimine sırf bu yüzden oyunu oynamayan insanlar tanıyorum. Ben ise esasen at koşturmayı seviyorum. İnsanların zevkleri farklı tabi.

Doğru söylüyorsun

Evet öyledir.

Sırf bu tipler yüzünden öyle bir beklenti oldu ki oyundan zevk alamadım!
Rdr2'nin grafikleri, Cyberpunk 2077'nin yanından bile geçemez, yanaşmaz bile! Hadi saldım bombayı napıcan?
Hikayede de Rdr2'nin sokamadığı moda CP2077 soktu, it is time to party!

Heh kendi fanboyluğunu doğruladığın için teşekkür ederim. Hadi seni biraz daha dleirtelim, knk RDR2'nin doku kalitesi kaplama kalitesi PS4'teki God of war'ın yanından geçemez. Oyunu pc de ultra'da oynadım rdr2'yi. Ne oldu gerçekleri söylemem bile bana hakaretle mi sonuçlanıyor? Cyberpunk 2077'nin grafiklerinin RDR2'den iyi olduğunu göremeyecek kadar fanboy olan sensin.

Allah aşkına ben konuşmayayım git YouTube'da onlarca video var RDR2 vs cyberbug diye git bir izle ondan sonra gel konuş cyberbug ın bir tane özelliği RDR2'den iyiyse gel alnından öpeyim ulan GTA 4 bile cyberbugdan daha iyidir ve aynı yapımcının yaptığı Witcher 3 de daha iyi gözüküyor

Zaten fanboy olduğunu kanıtladın, lütfen kimsenin zamanını çalma. Bu mesajı görenler de bir daha yazmasın. Tabi RDR2 grafikleri kötü diyip bu arkadaşı çıldırtmak istiyorsanız, saygı duyarım, zamanınız var ise eğlenceli bir aktivite.

Güle güle cyberbug fanboyu seninle tanışmak güzeldi ha bu arada cyberbug ın grafikleri rdr 2 den daha iyidir diye bir konu aç lütfen yediğin linç i görmeyi çok isterim

Breath of the wild oynamadığını varsayıyorum...
Breath of the wild oynamadığını varsayıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…