Onur6476 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı?
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ocak 2024 #2 Onur6476 dedi: YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Arap daha iyi, yanlış hatırlamıyorsam buell görev dizisi ile açılıyordu.
Onur6476 dedi: YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Arap daha iyi, yanlış hatırlamıyorsam buell görev dizisi ile açılıyordu.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.537 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Dayanıklılık, hızlanma vs. genel istatistik ortalamasına bakarsak Blackwater'da satılan Rose Grey Bay Arabian oyunun en iyi atı. Buell o kadar iyi değil, dış görünüş olarak hoş sadece.
Dayanıklılık, hızlanma vs. genel istatistik ortalamasına bakarsak Blackwater'da satılan Rose Grey Bay Arabian oyunun en iyi atı. Buell o kadar iyi değil, dış görünüş olarak hoş sadece.
R Reznapt Femtopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Onur6476 dedi: YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Buell çok daha iyi. Ama tavsiyem Silver Dapple Pinto.
Onur6476 dedi: YouTube'da gezinirken oyunda buell diye bir atın olduğunu keşfettim. Bende şu an beyaz Arap atı var ancak buell daha mı iyidir? Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Buell çok daha iyi. Ama tavsiyem Silver Dapple Pinto.