BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 6 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi en ucuza key olarak nereden alabilirim? Hesap almayacağım key olarak almak istiyorum. Bana 130 TL Epic Games indiriminden bahsetmeyin haberim var.
Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi en ucuza key olarak nereden alabilirim? Hesap almayacağım key olarak almak istiyorum. Bana 130 TL Epic Games indiriminden bahsetmeyin haberim var.
f0ze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.862 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2022 #11 @BizowiE Epic Games dışında daha ucuza alabileceğininiz bir yer yok. En uygun Epic Games. Steam üzerinden fiyat uygun gelirse alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@BizowiE Epic Games dışında daha ucuza alabileceğininiz bir yer yok. En uygun Epic Games. Steam üzerinden fiyat uygun gelirse alabilirsiniz.
KS KS BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 6 Şubat 2022 #12 EREN SATAR dedi: İstersen ortak bir hesap oluşturup alalım parayı bölüşürüz? @BizowiE Genişletmek için tıkla... Yok ya ben kendi hesabıma alıp oynarım. Birkaç oyun daha ekleyip 70 TL'ye alacağım. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
EREN SATAR dedi: İstersen ortak bir hesap oluşturup alalım parayı bölüşürüz? @BizowiE Genişletmek için tıkla... Yok ya ben kendi hesabıma alıp oynarım. Birkaç oyun daha ekleyip 70 TL'ye alacağım. Kusura bakmayın.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 6 Şubat 2022 #13 BizowiE dedi: Yok ya ben kendi hesabıma alıp oynarım. Birkaç oyun daha ekleyip 70 TL'ye alacağım. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
BizowiE dedi: Yok ya ben kendi hesabıma alıp oynarım. Birkaç oyun daha ekleyip 70 TL'ye alacağım. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, siz bilirsiniz.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 6 Şubat 2022 #14 En ucuz Epic Games fakat ben indirimlerde Steam'den almayı tercih ettim. Artı 0 Eksi
KS KS BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 6 Şubat 2022 #15 AntenOS dedi: 8 GB RAM ile drop yersiniz önceden uyarayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var ben bu anakarta uyumlu RAM nasıl bulacağım. Siz önerirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: 8 GB RAM ile drop yersiniz önceden uyarayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum daha var ben bu anakarta uyumlu RAM nasıl bulacağım. Siz önerirseniz sevinirim.