S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 20 Haziran 2020 #11 Girer de fazla inmez yeni ve ünlü oyun çünkü. Onun ayarında dolu sağlam oyun var her türden. Ve RDR2 Multi değil seneye bile oynarsın.
Girer de fazla inmez yeni ve ünlü oyun çünkü. Onun ayarında dolu sağlam oyun var her türden. Ve RDR2 Multi değil seneye bile oynarsın.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 20 Haziran 2020 #12 FrumsxdeZ dedi: Zaten eğer indirime girer ise 60 TL'lik kupon ile alacağım eğer girmezse Steam'de büyük ihtimalle indirimie girer diye düşünüyorum Steam'den alır indirim kuponunu da başka oyuna kullanırım. Genişletmek için tıkla... Kupon 1 defalık değil bir oyunu aldıktan sonra kupon yenileniyor.
FrumsxdeZ dedi: Zaten eğer indirime girer ise 60 TL'lik kupon ile alacağım eğer girmezse Steam'de büyük ihtimalle indirimie girer diye düşünüyorum Steam'den alır indirim kuponunu da başka oyuna kullanırım. Genişletmek için tıkla... Kupon 1 defalık değil bir oyunu aldıktan sonra kupon yenileniyor.
F FrumsxdeZ Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 114 20 Haziran 2020 #13 Kim Dokja dedi: Kupon 1 defalık değil bir oyunu aldıktan sonra kupon yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ooo bunu bilmiyordum çok güzel kampanya yapmış adamlar helal olsun.
Kim Dokja dedi: Kupon 1 defalık değil bir oyunu aldıktan sonra kupon yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ooo bunu bilmiyordum çok güzel kampanya yapmış adamlar helal olsun.