Mandalorian54
Hectopat
Bende Antology için indirim vermiyor, Civ 6'yı Epic'den ücretsiz almıştım acaba alakası var mıdır?
Bende Antology için indirim vermiyor, Civ 6'yı Epic'den ücretsiz almıştım acaba alakası var mıdır?
Büyük ihtimalle ondandır. Zaten içeriyor diye sistem onaylamıyor olabilir bazı içerikleri, emin değilim.Bende Antology için indirim vermiyor, Civ 6'yı Epic'den ücretsiz almıştım acaba alakası var mıdır?
Üst paketleri denediniz mi? Bazı oyunların gold sürümleri şartı sağlıyor.10 lira yüzünden indirim kuponunu kullanamıyorum bazı oyunlarda. Ama sağlam oyun stoğu yaptım çok şükür kupon sayesinde.![]()
Kupon detaylarında yazıyormuş. "Bu kupon, ön satın alımlarda veya eklentiler (DLC veya sezon biletleri gibi) ya da oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-Papel gibi oyun içi para birimi veya Dünyayı Kurtar modu gibi yükseltmeler) gibi oyun dışı satın alımlarda kullanılamaz."Büyük ihtimalle ondandır. Zaten içeriyor diye sistem onaylamıyor olabilir bazı içerikleri, emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.