R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 5 Temmuz 2023 #1 İki sene öncesine ait bir save dosyası var. Arkadaşla beraber oynuyorduk. Şimdi onu Epic Games sürümüne atsak çalışır mı?
İki sene öncesine ait bir save dosyası var. Arkadaşla beraber oynuyorduk. Şimdi onu Epic Games sürümüne atsak çalışır mı?
C4ine4 Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 142 5 Temmuz 2023 #2 RayOula dedi: İki sene öncesine ait bir save dosyası var. Arkadaşla beraber oynuyorduk. Şimdi onu Epic Games sürümüne atsak çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyin bizlede paylaşın hocam. Artı 0 Eksi
RayOula dedi: İki sene öncesine ait bir save dosyası var. Arkadaşla beraber oynuyorduk. Şimdi onu Epic Games sürümüne atsak çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Deneyin bizlede paylaşın hocam.
KS KS R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 5 Temmuz 2023 #3 C4ine4 dedi: Deneyin bizlede paylaşın hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi
C4ine4 Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 142 5 Temmuz 2023 #4 RayOula dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaşayanın çok olmadığını düşündüğümden böyle diyorum ancak sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
RayOula dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaşayanın çok olmadığını düşündüğümden böyle diyorum ancak sorun çıkmayacağını düşünüyorum.