RDR 2 fiyatı daha fazla iner mi?

UcanPANDA28

Hectopat
Daha fazla  
RDR 2 Steam'de şu an 15 dolar, daha önce minimum 20 dolara inmiş. Epic'te falan daha iner mi veya Steam'de tekrardan 15 dolara düşebilir mi sizce?

RDR 2 Steam'de şu an 15 dolar, daha önce minimum 20 dolara inmiş. Epic'te falan daha iner mi veya Steam'de tekrardan 15 dolara düşebilir mi sizce?

İnebilir garantisi olmamakla birlikte ama tavsiyem almanız yönünde o fiyatlar RDR için zor bulunur kuponunuz vesaire olsaydı eskiden 300 400 TL'ye alabiliyordunuz RDR2'yi indirimde olduğu zaman.

Hocam ben pek ineceğini sanmıyorum. Steam ile Rockstar Games'in anlaşması %80 ve bu çok fazla indirim. Bence %80 olduğu için uzun süre indirim anlaşması yapmazlar.

Peki Epic'te daha önce kaç TL'ye inmişti? Sanki 20 dolardan ucuzu gibi hatırlıyorum ama emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…