RDR 2 fiyatını hak ediyor mu?

RTX 2060 ile bile 60 FPS yakalanmıyor ultra ayarlarda. Ancak ben bir nebze düzelteceklerine inanıyorum. Yılbaşında indirime girecektir.

Beklemekten her ne kadar sıkılmış olsam da bir de son olarak yılbaşını da bekleyeyim. Umarım indirime girer. İlgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

İki paket arasında çok fark yok, ucuz olan alınabilir. Epic Games'de 240TL'ye düşmüştü yakın zamanda. Eğer sindire sindire oynarsan parasına fazlasıyla değer kanımca. Güzel işlenmiş bir hikayesi var, ne fazla uçuk, ne fazla durağan. GTA V zamanında 300TL de olsa alırdım, 2013'de çıktı, 2020 olacak ama hala aktif bir şekilde çokça oynanıyor ve güncellemeler alıyor. Sen de aktif bir şekilde oynayacağını düşünüyorsan alabilirsin. Direky hikaye odaklı hareket edersen pek çok ince ayrıntıyı kaçıaracaksın, spoiler vermeden ancak bu kadarını söyleyebilirim. Yalnızca karakterinle gidebildiğin her yere git, yan görevlerin hepsini hikaye görevlerinden önce bitirmeye çalış. İyi bir adam ol oyun içinde, sonunda hikaye anlamında artılarını göreceksin. Oyun içinde iyi ya da kötü bir adam olmayı seçebiliyoruz, zamanla bir tarafa doğru eğiliyoruz. GTA ile karşılaştırılamayacka bir oyun, bu oyunda uçan at arabaları göreceğimizi sanmıyorum. Ama Online'ı fazlasıyla aktif tutulur, yeni görevler eklenir, yeni seriler, vesaire.

Cok zor rakip buluyor ve bulduğu da hep yurt dışı.

Evet gecikme de çok fazla. Ben zaten offline olarak oynuyorum genelde ana ligte. Eğlenceli ve gerçekçi olmuş ki zaten daha son seviyede yapay zekayı yenemiyorum fazla. Önce bi oynamayı öğreneyim. 2019'a göre çok değişmiş oyun. Geçen seneki zaten berbattı. Bu senekinde yapay zeka vs. yapay zeka yapıp oturur izlerim. O derece gerçekçi olmuş oyun.

Ben efsane modu açtım. Sana taktik verebilirim istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…