Çözüldü RDR 2 Full save nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

nasahtech

Centipat
Daha fazla  
RDR 2 beğendim ama hikayeli oyunlar bana göre değil, bu yüzden %100 save dosyası kurmak istiyorum, nasıl yapabilirim anlatacak veya video atacak biri var mı? Teşekkürler. Not: Oyun orijinal değil maalesef.

Çözüm
Oyunun Arthur ve John ile olan sonları birkaç yayıncıdan izledim ve hikaye bana göre değil zaten yazmıştım save dosyası var mı?
RDR 2 beğendim ama hikayeli oyunlar bana göre değil, bu yüzden %100 save dosyası kurmak istiyorum, nasıl yapabilirim anlatacak veya video atacak biri var mı? Teşekkürler. Not: Oyun orijinal değil maalesef.

Merakımdan soruyorum neden %100 save dosyası istiyorsun?
hikayenin sonunda ana karakter ölüyor ve ilk oyunun ana karakteri olan jhon ile devam ediyorsun
oyunu komple bitirsende çok değişen bir şey olmuyor.

Merakımdan soruyorum neden %100 save dosyası istiyorsun?
hikayenin sonunda ana karakter ölüyor ve ilk oyunun ana karakteri olan jhon ile devam ediyorsun
oyunu komple bitirsende çok değişen bir şey olmuyor.

Oyunun Arthur ve John ile olan sonları birkaç yayıncıdan izledim ve hikaye bana göre değil zaten yazmıştım save dosyası var mı?

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı