Sürprizbozan RDR 2 gölün karşısını araştırmak mümkün mü?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

QALAYCI

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Zar zor resimde gösterilen nehrin karşısına geçtim ancak işaretli olan alana gidemiyorum dağları aşamıyorum çünkü. Merak ettiğim şey şu haritada işaretli olan nehrin karşı alanına gidebiliyor muyuz? John Marston ile oynadığım için yüzerek nehri geçemiyorum. Civarda kayıkta bulamadım. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bununla ilgili bir shorts videosu izlemiştim. Adam bir görevde görevi yapmayıp buraya gidince geçilebileceğini söylüyordu. Yanlış hatırlamıyorsam altın kaplamalı tabanca mı ne varmış.

Hocam John marston ile yüzerek geçemezsiniz heleki kayık yoksa tek çareniz trainer indirerek ışınlanmak. Belki başka çaresi vardır ama benim bildiğim bu şekilde.

Oyunun kurallarına göre ve kendisine göre oraya gidemezsiniz. Orası Meksika diye geçiyor ve oraya sadece RDR1'de doğal olarak girebiliyoruz.

Tabi bazı modlar ve oyunun açıkları ile oraya geçilebiliyor ama orada hiçbir şey yok.

Bununla ilgili bir shorts videosu izlemiştim. Adam bir görevde görevi yapmayıp buraya gidince geçilebileceğini söylüyordu. Yanlış hatırlamıyorsam altın kaplamalı tabanca mı ne varmış.
Kast ettiğiniz yer haritadaki Armadillo'nun üstü, Arthur ile oraya gidebilmek için dediğiniz şeyi yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…