Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Merhaba, RDR 2'de görev menüsünü nasıl açıyoruz, ana görevleri falan nereden görebiliriz? Bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleme: 10 Mayıs 2022
Merhaba, RDR 2'de görev menüsünü nasıl açıyoruz, ana görevleri falan nereden görebiliriz? Bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Mayıs 2022 #2 Haritadaki sarı yuvarlaklar ana görevler. Beyazlar yan görev.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #3 aKuu dedi: Haritadaki sarı yuvarlaklar ana görevler. Beyazlar yan görev. Genişletmek için tıkla... Hocam ana görevleri görebileceğimiz bir görev menüsü yok mu, hangi tuşla giriyoruz?
aKuu dedi: Haritadaki sarı yuvarlaklar ana görevler. Beyazlar yan görev. Genişletmek için tıkla... Hocam ana görevleri görebileceğimiz bir görev menüsü yok mu, hangi tuşla giriyoruz?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Mayıs 2022 #4 Ruzgar2 dedi: Hocam ana görevleri görebileceğimiz bir görev menüsü yok mu, hangi tuşla giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam haritada gözükenler işte? Daha önce yaptığınız görevleri de progress>story kısmından görebiliyorsun.
Ruzgar2 dedi: Hocam ana görevleri görebileceğimiz bir görev menüsü yok mu, hangi tuşla giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam haritada gözükenler işte? Daha önce yaptığınız görevleri de progress>story kısmından görebiliyorsun.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #5 aKuu dedi: Hocam haritada gözükenler işte? Daha önce yaptığınız görevleri de progress>story kısmından görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ana görevler için ayrı bir görev menüsü yok yani doğrumudur? Son düzenleme: 12 Mayıs 2022
aKuu dedi: Hocam haritada gözükenler işte? Daha önce yaptığınız görevleri de progress>story kısmından görebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ana görevler için ayrı bir görev menüsü yok yani doğrumudur?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Mayıs 2022 #6 Ruzgar2 dedi: Anladım hocam ana görevler için ayrı bir görev menüsü yok yani doğrumudur? Genişletmek için tıkla... Valla ben hatırlamıyorum varsa bile. Oyunu oynayalı oldu bayağı.
Ruzgar2 dedi: Anladım hocam ana görevler için ayrı bir görev menüsü yok yani doğrumudur? Genişletmek için tıkla... Valla ben hatırlamıyorum varsa bile. Oyunu oynayalı oldu bayağı.