fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Arkadaşlar daha önceden yapılan görevi GTA 5'deki gibi tekrar yapma falan var mı? Yoksa kayıt dosyası olmadan o görevler oynanılamıyor mu?
Arkadaşlar daha önceden yapılan görevi GTA 5'deki gibi tekrar yapma falan var mı? Yoksa kayıt dosyası olmadan o görevler oynanılamıyor mu?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 16 Mart 2023 #2 GTA 5'de var mıymış bu özellik
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 16 Mart 2023 #3 fermaNga dedi: Arkadaşlar daha önceden yapılan görevi GTA 5'teki gibi tekrar yapma falan var mı? Yoksa kayıt dosyası olmadan o görevler oynanılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ayarlarda Progress kısmından Story kısmına gel oradan Chapter'i ve görevi seç tekrar oyna diye bir tuş olması gerek.
fermaNga dedi: Arkadaşlar daha önceden yapılan görevi GTA 5'teki gibi tekrar yapma falan var mı? Yoksa kayıt dosyası olmadan o görevler oynanılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ayarlarda Progress kısmından Story kısmına gel oradan Chapter'i ve görevi seç tekrar oyna diye bir tuş olması gerek.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Hollywoo dedi: GTA 5'de var mıymış bu özellik Genişletmek için tıkla... Vardı hocam, ilk çıktığı zamanlarda bile vardı Ed1tH dedi: Var. Ayarlarda Progress kısmından Story kısmına gel oradan Chapter'i ve görevi seç tekrar oyna diye bir tuş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, sevindim bu habere.
Hollywoo dedi: GTA 5'de var mıymış bu özellik Genişletmek için tıkla... Vardı hocam, ilk çıktığı zamanlarda bile vardı Ed1tH dedi: Var. Ayarlarda Progress kısmından Story kısmına gel oradan Chapter'i ve görevi seç tekrar oyna diye bir tuş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, sevindim bu habere.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 16 Mart 2023 #5 fermaNga dedi: Vardı hocam, ilk çıktığı zamanlarda bile vardı Çok teşekkür ederim hocam, sevindim bu habere. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar. @fermaNga Az önce oyuna girip baktım, Sürprizbozan: Spoiler Olabilir Son düzenleme: 16 Mart 2023
fermaNga dedi: Vardı hocam, ilk çıktığı zamanlarda bile vardı Çok teşekkür ederim hocam, sevindim bu habere. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi oyunlar. @fermaNga Az önce oyuna girip baktım, Sürprizbozan: Spoiler Olabilir
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 Ed1tH dedi: Rica ederim. İyi oyunlar. @fermaNga Az önce oyuna girip baktım, Sürprizbozan: Spoiler Olabilir Eki Görüntüle 1703733 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, burayı çoktan geçtim. Epilogue 2.bölümdeyim ben. Şimdi baktım evet dediğiniz doğru.
Ed1tH dedi: Rica ederim. İyi oyunlar. @fermaNga Az önce oyuna girip baktım, Sürprizbozan: Spoiler Olabilir Eki Görüntüle 1703733 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam, burayı çoktan geçtim. Epilogue 2.bölümdeyim ben. Şimdi baktım evet dediğiniz doğru.
Y yusuf can comba Zeptopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 Gorevi oyna dediğimde siyah ekranda bekliyor 10 dakika bekledim yinede açılmıyor mod falanda yok neden olur
Gorevi oyna dediğimde siyah ekranda bekliyor 10 dakika bekledim yinede açılmıyor mod falanda yok neden olur