RDR 2 Görüntü Akıcı Değil

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle herkese merhaba, V-Sync açık durumda ama görüntü akıcı değil. Monitör 144 Hz bu sorun gerçekten canımı sıkmaya. Başladı nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Tabii ki.

Hocam benchmark testlerinde ortalama 102 gösteriyor ve yağ gibi akıyor oyun içinde iken 70 -80 arası ama benchmark testi gibi değil.

Bakacak biri var mı?

Hocam FPS değerleri normalde 144 FPS sabit oynuyorsanız rahatsız etmesi normaldir. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Valorant, Forza Horizon gibi oyunlarda 144 sabit alıyorum fakat Warzone 2 de 60-80 FPS arası değişiyor aldığım değerler ve bende aynı sorunu yaşıyorum. Sisteminizi ve oyun ayarlarınızı bilmiyorum o yüzden oyun içerisindeki aldığınız FPS'in normal olup olmadığı hakkında yorum yapamıyorum. Bahsettiğiniz görüntü akıcılığı sıkıntısı 60Hz monitör seviyesinde mi yoksa daha kötü mü?

Hocam FPS değerleri normalde 144 FPS sabit oynuyorsanız rahatsız etmesi normaldir. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Valorant, Forza Horizon gibi oyunlarda 144 sabit alıyorum fakat Warzone 2 de 60-80 FPS arası değişiyor aldığım değerler ve bende aynı sorunu yaşıyorum. Sisteminizi ve oyun ayarlarınızı bilmiyorum o yüzden oyun içerisindeki aldığınız FPS'in normal olup olmadığı hakkında yorum yapamıyorum. Bahsettiğiniz görüntü akıcılığı sıkıntısı 60Hz monitör seviyesinde mi yoksa daha kötü mü?

Hocam 60 FPS gibi ama değil sanki 45 FPS falan alıyormuşum gibi 6800 ve i5 12400F le 2K Ultra da oynuyorum 1080P'ye de çektim ama işe yaramadı Hz sayısını da düşürmeye çalıştım işe yarama dı grafikleri düşürdüm yine sonuç hüsran ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

Hocam masıl çözebilirim bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
Sorunu çözebildinizmi? Aynı sorunu yaşıyorum 100 fps 144hz ama görüntü 45 50hz gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı