Erkand3 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Oyuna girdiğimde Windows Tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı?
Oyuna girdiğimde Windows Tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı?
xxMFIxx Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 119 Daha fazla Sistem Özellikleri 12900k 32 GB DDR5 5600 Mhz WD SN850 1 TB MSI MPG Z690 CARBON WIFI ZOTAC RTX 4080 Trinity OC Corsair RM850x NZXT X73 Lian Li Dynamic XL (Cooler Master Halo ARGB x10) Lian Li Strimer Plus 3x8 pin & 24 pin Asus ROG Strix Scope RX Red Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Erkand3 dedi: Oyuna girdiğimde Windows Tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz (borderless) moduna alıp oynayın. Artı 0 Eksi
Erkand3 dedi: Oyuna girdiğimde Windows Tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz (borderless) moduna alıp oynayın.
KS KS Erkand3 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 xxMFIxx dedi: Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz (borderless) moduna alıp oynayın. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim işe yaramadı. Orijinal olmadığı için crackten dolayı olduğunu okudum hep, bir çözümü yok sanırım. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xxMFIxx dedi: Oyunu tam ekranda oynuyorsanız çerçevesiz (borderless) moduna alıp oynayın. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim işe yaramadı. Orijinal olmadığı için crackten dolayı olduğunu okudum hep, bir çözümü yok sanırım. Teşekkür ederim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 26 Haziran 2021 #4 Ekran kartında OC var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Erkand3 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 ReznooW dedi: Ekran kartında OC var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Laptopta oynuyorum. Diğer crackli oyunlarda böyle sorun yaşamamıştım. Bu oyunda ilk oldu. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Ekran kartında OC var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Laptopta oynuyorum. Diğer crackli oyunlarda böyle sorun yaşamamıştım. Bu oyunda ilk oldu.
maminyak Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #6 Erkand3 dedi: Oyuna girdiğimde Windows tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı? Eki Görüntüle 1080231Eki Görüntüle 1080232 Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ben de yaşıyordum çözümü basitmiş. Görüntü ayarlarında "triple buffering" ayarını kapatman gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Erkand3 dedi: Oyuna girdiğimde Windows tuşuna bastığımda masaüstünü görmek istediğimde ekran bu şekilde parazitleniyor, bunun çözümü var mı? Eki Görüntüle 1080231Eki Görüntüle 1080232 Genişletmek için tıkla... Bu sorunu ben de yaşıyordum çözümü basitmiş. Görüntü ayarlarında "triple buffering" ayarını kapatman gerekiyormuş.