Çözüldü RDR 2 görüntü bulanık ve kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Glarious0

Hectopat
2 gündür olmaya başladı çok rahat oynayabiliyordum, sistemim RDR 2 rahat kaldırıyor dünden beri oluyor ayarları değiştirmeme lazım çözemedim, bilgisayar da güncelleme mi var diye baktım o da yok nasıl çözebilirim bunu? Bulanık oldu bir de kasmaya başladı.

Çözüm

FXAA MSAA acmayı deneyin.

FSR veya DLSS kulanıyorsanız ondan da olabilir.

FXAA MSAA acmayı deneyin.

FSR veya DLSS kulanıyorsanız ondan da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Isı probleminden kaynaklı olabilir. 1 ay öncesinde laptopumda aynısı oldu. 2-3 gün yağ gibi aktı, sonrasında ısı sorunlarından dolayı kasmaya başladı. Hava baya bi sıcaktı. Havanın daha serin olduğu saatlerde denediğimde kasma vs olmadı.

Rdr2 ara sıra kendi ayarlarını sıfırlıyor, ayarlardan kontrol edin. Gereksiz grafik ayarları vs açılmıştır.

Sistem bilgileri alabilirsek belki yardımcı oluruz.

Acaba Geforce Experience optimize etmek için otomatik ayar çekmiş olabilir mi? Veya ayarları karıştırırken DLSS'i açmış olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM belirtileri bunlar. En başta pürüzsüz bir deneyim ama oyun ilerledikçe RAM'in yetersiz gelmeye başlaması sonucu takılmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…