Hocam modlu da modsuz da yaşadım aynısını. Dediğiniz rehberleri de denedim fakat sorun aynı şekilde devam etti. API değiştirmeyi de denedim fakat onun da bir etkisi olmadı.
Attığınız videoya bakacağım şimdi.
Hocam videodaki Custom ayarlarla denedim. Booster kullandım, depolamalı temizledim bir şekilde halloldu fakat bir süre oynayınca FPS bir anda yerleri görmeye başlıyor oynanmıyor. Oyunun başlarında da aynı şeyi yaşıyordum. Geçmişti fakat aynı sorun tekrar yaşanmaya başladı. Oyunu yeniden başlatınca düzelmiyor.
Ani FPS düşüşü lemoyne de yani saint denis taraflarında yaşanıyorsa bu oyunla alakalı bir şey çünkü büyük bir kasaba ve faza renderlanacak şey var hatta bununla lakalı bir mod vardı bulursam atarım.
FPS düşüşü genel olarak her yerde gerçekleşiyorsa şunları deneyin:
--Oyun dosyalarını doğrulayın.
--Driverları güncelleyin.
--Documents\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings klasörüne girip system.xml dosyasını ve klasörde gördüğün tüm pipelinecache dosyalarını silmelisin daha sonra Steam'de oyuna sağtık yapıp özelliklerde başlatma seçeneklerine "-ignoredifferentvideocard -ignorepipelinecache " bunları yazın. Bunlar sorunlu dosyalar bazen sorun çıkartabiliyorlar.
--Oyunun kurlu olduğu yerde Rdr2.exe dosyasını bulun ve sağ tık yaparak uyumluluk modunda çalıştırın.
--Long Shadow ve far Shadow ayarlarını değiştirin.
--Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 > settings klasorunde basi "sga_" ile baslayan dosyalari silin. Bunu Vulkan sectikten sonra yapin. Lod (geometry level of detail ve grass level of detail) ile alakali ayarlarin ultrada olmasi da stutter yapabilir.
Hocam bildiklerim ve size yardım için söyleyebileceklerim bu kadar aklıma şu an için daha fazla bir şey gelmiyor, eğer gelirse ya da internette bir şey bulursam kesinlikle buraya eklerim siz şimdilik bunları deneyin ve sonucu buraya ekleyin.
Not: Birbiriyle çakışan grafik modları da shape, render ve FPS açısından skıntı yaratabilir bunlara dikkat edin eklemyi unutmuşum ilk mesajımda. Some B12 problmes.