RDR 2 güncel Türkçe yama önerisi

Eskopya0127

Decapat
Daha fazla  
Steam'dan yeni indirdim. Güvenilir yama önerebilir misiniz?

Steam'dan yeni indirdim. Güvenilir yama önerebilir misiniz?

Arkadaşım geçen ay kullanmıştı gayet iyiydi şu anki durumunu bilmiyorum.

RAR dosyasını tarattığımda bir tane trojan gördü. SS alamayacağım için fotoğraf atacağım. Sorun değil gibi duruyor ama emin olamadım.

İlk defa Türkçe çeviri indiriyorsunuz sanırsam, sıkıntı değil indirebilirsiniz.

RAR dosyasını tarattığımda bir tane trojan gördü. SS alamayacağım için fotoğraf atacağım. Sorun değil gibi duruyor ama emin olamadım.
Çeviri dosyalarında normal şeyler bunlar direk oyunun kurulu olduğu yere atıp kurulum yapın sıkıntı çıkmaz çok uzun süredir kullanıyorum ben.

İlk defa Türkçe çeviri indiriyorsunuz sanırsam, sıkıntı değil indirebilirsiniz.
İlk defa kontrol ederek bakıyorum. Yoksa çok indirdim kurdum. Ve 5. formatımı attım bilgisayarıma. Teşekkürler herkese.

Hocam yukarıdaki mesajlardaki yamanın da yeni sürümü yayınlandı V17 onu indirin. O yamayı Makine Çevirinin kendi yama yükleyicisiyle yükleyebilirsiniz. Font sorunu yaşamanız muhtemel. Yönergeleri takip etmeniz yeterli.

Link: https://cdn.discordapp.com/attachme.../1042191026351243324/MC_Yama_Yukleyici_V7.rar (Linkten indireceğiniz dosyaların sorumluluğu size aittir. Anti-Virüs programınızla ya da Virustotal ile taratın.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…