Arkadaşlar selam RDR2 oynayacağım fakat Türkçe yama lazım İngilizce çok bilmiyorum. Bir de Online de devre dışı nasıl bırakacağım duyduğuma göre ban yeme riski varmış.
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Makine çeviri Discord sunucunda V17 sürümü son ve en stabil sürümdür. Oradan edinebilirsin.
Emek hırsızlığını engellemek için başka yerde paylaşmıyorlar.
Anonymous Çeviri'nin yaması en iyisi.
Onlar kendileri yayınlamadı ama sızdı o yama, şu an çevirisi düzgün olan yama onların ki zaten.Dava sorunundan ötürü yayınlamadılar diye biliyorum ben.
Onlar kendileri yayınlamadı ama sızdı o yama, şu an çevirisi düzgün olan yama onların ki zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.