Sürprizbozan RDR 2 hakkında tavsiyeler

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Selam, yazacağım şeylerin spoiler olup olmadığına emin olamadığım için ön ek ekledim.

Birkaç gündür oynuyorum ve oyun inanılmaz güzel. Saatlerce PC başında unutuyorum kendimi. Merak ettiğim bazı şeyler var:

- Görevlere giderken sağda solda değişik olaylarla karşılaşıyorum ve hepsine dahil olmaya çalışıyorum. Bu yüzden ana görevde çok yavaşım. Bu şekilde yan görev ya da yol üstünde denk gelen olaylara dahil olma şeklinde devam mı etmeliyim?

- Örneğin bir görev yapıyorum fakat bronz seviyede bitirmiş oluyorum. Daha sonra bu görevleri Gold seviyede bitirebilmek için tekrar yapabilme şansım var mı yoksa o an hemen tekrar mı etmeliyim?

- Bulamadığım bazı şeyleri internetten bakıyorum. Örneğin iyi bir ata sahip olabilmek için internetten araştırdım ve haritanın sol üst köşesinde karlarla kaplı alanda beyaz renkli bir Arap atı yakaladım. Bakmasaydım muhtemelen hiçbir zaman kendim keşfedemicektim. Keza bazı hazine haritalarına yönlendiriyor oyun eksik parçalarını bulabilmek için. Yine internetten bakmasaydım asla kendim bulamazdım muhtemelen. Ne derece internetten yardım almalıyım?

Şu an chapter 2 deyim. Spoiler vermeden ekleyeceğiniz tavsiyelere açığım.

Zamanınız varsa etrafınızdaki olaylarla ilgilenin. Çok eğlenceli oluyor zaten. Ayrıca kendinize has at arayın. Hem ona daha çok bağlanırsınız ve bu da size bir dost kazandırmış olur. Zaten tek bir atla gitmek daha mantıklı. Hiç bir dereceden internetten yardım almayın gerek yok. Görevleri tekrar etmeyin bronz olması önemli değil. Daha sonra tekrar yaparsın. O görevin tadı tuzu kalmıyor.

İnternete bakabilirsin fakat çok fazla bakmanı önermem ben oyunun en önemli spoilerini yemiştim. Arap atı çok hızlıdır fakat çok fazla tırsaktır savaşlarda falan her şey de sırtından seni atar o yüzden ben sevmiyorum. Daha korkusuz atlar daha mantıklı olabilir. Denk geldiğin olaylara dahil olmana gerek yok, zorunlu değil yani yaptığın zaman onurun artar fakat bazen seni yanıltma ihtimalleri olabilir at çalma gibi

1- Bence yaptığınız şekilde devam edin oyunu uzatırsınız.
2- Oyun durdurma menüsünden görev seçip o görevi baştan yapabiliyorsunuz.
3- Ucu bucağı araştırmayı sevmeyen biriyseniz internetten bakmaya devam edin yoksa sıkabilir size bağlı bu durum.

Kesinlikle devam et, değecek. Çok güzel yan etkinlikler var çok güzel açık dünyası var...
Bence aşırıya kaçmadıkça alınılabilir. Hazine bakılabilir mesela ama atı çok bilemedim.
Örneğin bir görev yapıyorum fakat bronz seviyede bitirmiş oluyorum. Daha sonra bu görevleri Gold seviyede bitirebilmek için tekrar yapabilme şansım var mı yoksa o an hemen tekrar mı etmeliyim?
Tekrar yapma şansınız her zaman var.

Bence yan görevlere dahil olma konusunda aynı şekilde devam etmelisin. İnternetten yardım alma kısmına gelince de bence olabildiğince internetten oyunla alakalı şeyler öğrenmemeye çalış kendin keşfetmen her zaman daha iyi olur. Oyundaki hazine noktalarına falan bence bakma parayı kendin kazanmaya çalış ya da hazineyi kendin bulmaya çalış. Görev yaptıktan sonra Gold seviyede bitirmek istersen hemen bitirdikten sonra görevi tekrarla gibisinden bir şey çıkıyor ona basman lazım ve menüden de oluyor sanırım ama ben genelde ona takılmadım görev nasıl bittiyse o şekilde devam ettim bronz olsa bile. Ek tavsiye olarak İngilizcen iyi değilse Türkçe yama kullan oyundaki hikayeleri iyi takip et konuya iyice hakim olmanı tavsiye ederim. İyi oyunlar

Son dediğinizde haklısınız. Hiç bir önemi olmayan bir spoiler vermek istiyorum.

Sanırım bir adam bizi evine davet ediyor ve tecavüz ediyordu. Bu başıma gelseydi Arthur'a bakış açım çok kötü şekilde değişirdi. Ancak oyunu bitirmeme rağmen o evi göremedim.

Spoileri okuyabilirsiniz. Çok önemli bir şey değil. Ancak haberiniz yokken karşınıza gelirse oyunun tadı kaçabilir.

Ben sadece ana görevden ilerledim. Sen böyle bir şey yapma. Daha sonra youtube'den bu etrafımızdaki rastgele çıkan olaylarla ilgili video izlerken çok ilginç ve güzel olduğunu duydum. Bu sefer hem ana görevleri hemde rastgele çıkan olayları yaptım. Cidden güzel olmuş. Bir yerden sonra tekrar ediyor. Ama yinede iyi dizayn edilmiş. Gold yapmak hakkında bir bilgim yok. Kesinlikle iyi bir at bulman lazım. Ben oyunun sonlarına doğru oyunun başındaki atımla kaldım diğer atım öldüğü için. Aşırı yavaş olduğu ve sürekli öldüğü için yenisini de almaya gidemiyordum. At yüzünden oyunun son 2 saati işkence gibi geçti.
Birde tavsiye olarak oyunda yapabileceğin her şeyi yap. Oyunu sömür. Ben 2. bitirişimde böyle yaptım ve keyifli bir zaman geçirdim.

Şöyle bir tavsiye vereceğim oyunu bitirmeden oyunla alakalı bir şey aratma. İstemeden önüne bir anda spoiler çıkma olasılığı çok yüksek özellikle YouTube'da.

Hepinize teşekkür ederim. Peki bu sol altta sağlık, hareket ve keskin göz çekirdekleri var. Hareket çekirdeğinin seviye hopla, zıpla, koş derken bayağı arttı fakat sağlık ile keskin göz yerinde sayıyo. Onları yükseltmek için ne yapmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…