hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:10 #1 Herkese iyi sosyaller. Epic Games Ultimate, premium gibi sürümlere sahip oyunları indirime getirmiş. Bende RDR2 Ultimate Edition'un 700 TL olduğunu gördüm. Steam'de ise normal sürümü indirimli 636 liraydı. Sizce hangisini almalıyım?
Herkese iyi sosyaller. Epic Games Ultimate, premium gibi sürümlere sahip oyunları indirime getirmiş. Bende RDR2 Ultimate Edition'un 700 TL olduğunu gördüm. Steam'de ise normal sürümü indirimli 636 liraydı. Sizce hangisini almalıyım?
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 599 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:11 #2 Hangi üst paket nerede ucuzsa oradan alacaksın.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:12 #3 Nerde ucuzsa oradan .
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 51 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:13 #4 Platform takıntın yoksa, hangi platform'da uygunsa orayı tercih edin.
hawli kubragA Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:33 #5 swaghos dedi: Platform takıntın yoksa, hangi Platform'da uygunsa orayı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Platform benim için fark etmiyor. Yine de iyi bir fiyata geldiğinden Ultimate olanını düşünüyorum.
swaghos dedi: Platform takıntın yoksa, hangi Platform'da uygunsa orayı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Platform benim için fark etmiyor. Yine de iyi bir fiyata geldiğinden Ultimate olanını düşünüyorum.