RDR 2 hata vermeden oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

ERK4N

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 8x3 5200 Mhz DDR5 CL40
Ekran kartı
Asus 4070ti
Anakart
Asus B650 Plus Wifi
İşlemci
Ryzen 5 7600X
RDR2 hiçbir hata vermeden girdikten 2 dakika kadar sonra oyundan atıyor, internetten araştırarak denemediğim yol kalmadı. Oyun ayarları DX12 konumunda, RAM'lerin expo profili kapalı, bilgisayarım sıfır ayarında hiçbir korsan yazılım veya anti virüs programı yüklü değil her şey lisanslı. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu anlamak için bir program vs buldunuz mu acaba?
Hocam her yöntemi her programı denedim maalesef ki bu şekilde tespit edebileceğinizi sanmıyorum. Benim sistemim programlarda tam yük altında hiç bir hata vermeden stabilize bir şekilde saatlerce çalışıyordu, ama RDR2 Cyberpunk vs. gibi oyunlara girer girmez ya mavi ekran veriyordu ya resetleniyor yada oyundan atıyordu. Bütün parçaları tek tek kontrol ettim sonunda anakartın güney köprüsünde arıza olduğu kaanatine vardım ve sorunu anakartı değiştirerek çözmüştüm, çünkü bu arızanın çok maliyetli olacağı söylenmişti bana. Elinizde yedek sistem gibi bir şey varsa bu dediğim yöntem ile sizde tespit edebilirsiniz, ben 4 defa garantiye yolladım yapamadılar veya yapmak istemediler. Umarım sizin sorununuz da bu dediğim gibi bir şey değildir, bayağı can sıkıyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı