Sürprizbozan RDR 2 hayatta kalma uzmanı görevleri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba,
Oyunu %100 yapmaya çalışıyorum. Hayatta kalma uzmanı görevlerinden 9. olanda takıldım kaldım. En az 9 kilogramlık bir balık tut diyor. Ne yaptıysam bulamadım bu balığı. İnternetteki videolarda efsanevi balıklar ile yapmışlar ama ben tüm efsanevi balıkları daha önce topladım.
Haritanın en sağ üst kısmındaki bölgedeki balığı tuttum ve 8 küsur kilogram yakaladın şeklinde bar biraz doldu. Aynısından 1 tane daha tuttum ama bar ilerlemiyor. Sanırım tek seferde 9KG balık tutmak gerekiyor.
Bu görevi nasıl geçebilirim?

Ekran görüntüsü 2023-06-15 000007.jpg

Ekran görüntüsü 2023-06-15 000103.jpg

Hocam ben yüzde yüz bitirdim. Bunu efsanevi balık tutarak yapmıştım. Sizin böyle bir şansınız olmadığı için önerim vazgeçmeden bulunduğunuz yerde veya başka yerde balık tutmaya çalışmanız olacaktır. Haritanın biraz aşağısındaki Lakay bölgesinde veya Saint Denis çevresindeki balıklar büyük. Swamp Lure adlı yemi alarak bununla rahatlıkla tutabilirsiniz.

Bataklık taraflarında özel yemlerle çok büyük balıklar tutulabiliyor. Ben öyle yapmıştım.
Bir videoda dediğin gibi bataklıktaki balığı tutuyor. Aynı balığı yakalıyorum ama düşük ağırlıkta çıkıyor.

Hocam ben yüzde yüz bitirdim. Bunu efsanevi balık tutarak yapmıştım. Sizin böyle bir şansınız olmadığı için önerim vazgeçmeden bulunduğunuz yerde veya başka yerde balık tutmaya çalışmanız olacaktır. Haritanın biraz aşağısındaki Lakay bölgesinde veya Saint Denis çevresindeki balıklar büyük. Swamp Lure adlı yemi alarak bununla rahatlıkla tutabilirsiniz.
Saint Denis denememiştim oraya da bi bakarım hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı