RDR 2 hayvanların derisini en iyi durumda nasıl alınır?

Hocam yukarıda dediğim gibi study yapıp hayvana odaklanıp show info desem ne ile öldürmem gerektiğini gösterirmi yoksa sizden mi bakayım her seferinde?

Hocam yukarıda dediğim gibi study yapıp hayvana odaklanıp show info desem ne ile öldürmem gerektiğini gösterirmi yoksa sizden mi bakayım her seferinde?

Yok arkadaşların dediği gibi bakın siz, ben bakıp öğrendiklerimi yazdım. Fakat her hayvan için tek bir öldürme şekli yok zamanla öğrenirsiniz bunu. Mesela Study yapıp baktığınızda kurt için ideal silah Repeater yazar, ama Rifle ile kafadan vurursanız yine Perfect alırsınız. Puma içinse Poison Arrow yazar, onda da yine Rifle ile kafadan vurarak Perfect post almak mümkün. Bir puma (cougar) avlamak için zehirli bitki bulup ok craft etmenize gerek yok yani, birçok hayvanı birden fazla silahla perfect öldürebiliyorsunuz.

Rifle hemen hemen hepsinde işe yarar. Bir tek tilki ve çakal için fazla güçlü bir silah, postu bozuyor, onlarda repeater lazım. Bu arada craft edilmemiş Regular mermi kullanın avlanırken.

Anladım yani study yapıp ta anlayabilirim neyle vurmam gerektiğini, teşekkür ediyorum hepinize. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…