Hocam ben bunları buldum. Reddit'te birisi "version.dll'yi silmek" gibi birşey söylemiş ve işe yaramış.Sağolun hocam bende bu arada oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Umarım kurmuş olduğum Türkçe yamalardan kaynaklanıyordur bu problem.
Hocam, oyunun dosya konumuna gidin ve playrdr2 ve RDR2 EXE'lerine sağ tıklayıp özellikler kısmında uyumluluk kısmına gidin. Ardından aşağıda "bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuklarındaki tiki kaldırın.
Eğer olmazsa DX12 yerine Vulkan'ı seçin hocam.
Hocam üsttekilerin işe yaraması lazım eğer üsttekiler olmazsa bunu deneyin, save dosyanızda sıkıntı olabilir. Save dosyanızı silip deneyin. Rockstar buluttan save tekrar yükleyebilir.
Hepsini denedim dostum ama fayda yok.
Sağolun hocam bende bu arada oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Umarım kurmuş olduğum Türkçe yamalardan kaynaklanıyordur bu problem.Hocam o zaman bilmiyorum bende aynı sorunu yaşadım ve ilk ikisini yaptığımda çözülmüştü.
Ben biraz da yabancı kaynaklara bakar bir şey bulursam yazarım hocam.
Hocam ben bunları buldum. Reddit'te birisi "version.dll'yi silmek" gibi birşey söylemiş ve işe yaramış.Sağolun hocam bende bu arada oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Umarım kurmuş olduğum Türkçe yamalardan kaynaklanıyordur bu problem.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.