R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar dün RDR 2 hikaye moduna başladım. 1 Saat civarı oynadım. Bugün de arkadaşım akşama Online girelim dedi ben de olur dedim ama hikaye bitmeden Online oynanırsa sorun olur mu sizce?
Merhaba arkadaşlar dün RDR 2 hikaye moduna başladım. 1 Saat civarı oynadım. Bugün de arkadaşım akşama Online girelim dedi ben de olur dedim ama hikaye bitmeden Online oynanırsa sorun olur mu sizce?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.181 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Hayır, bir sorun olmaz. Online oynamak için hikayeyi bitirmenize gerek yok.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Adrastos dedi: Hayır, bir sorun olmaz. Online oynamak için hikayeyi bitirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım.
Adrastos dedi: Hayır, bir sorun olmaz. Online oynamak için hikayeyi bitirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.181 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım. Genişletmek için tıkla... Spoiler yer misiniz, yemez misiniz bir bilgim yok. Bilgisi olan diğer kişiler yanıtlandıracaktır.
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım. Genişletmek için tıkla... Spoiler yer misiniz, yemez misiniz bir bilgim yok. Bilgisi olan diğer kişiler yanıtlandıracaktır.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Adrastos dedi: Spoiler yer misiniz, yemez misiniz bir bilgim yok. Bilgisi olan diğer kişiler yanıtlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
Adrastos dedi: Spoiler yer misiniz, yemez misiniz bir bilgim yok. Bilgisi olan diğer kişiler yanıtlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
B Berabeys Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım. Genişletmek için tıkla... Hikayede olan bazı karakterler Online da var ama spoiler gibi bir durumla karşılaşmadım.
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam şimdi fark etmişim soruyu yanlış sormuşum. Spoiler falan yer miyim? O anlamda soracaktım. Genişletmek için tıkla... Hikayede olan bazı karakterler Online da var ama spoiler gibi bir durumla karşılaşmadım.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 Berabeys dedi: Hikayede olan bazı karakterler Online da var ama spoiler gibi bir durumla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Berabeys dedi: Hikayede olan bazı karakterler Online da var ama spoiler gibi bir durumla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim.
B Berabeys Decapat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 RİCK GRİMES1 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Online da meslek seçimi olarak bounty hunter olabilirsiniz veya moonshine satıcısı. Avcılığı önermem.
RİCK GRİMES1 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Online da meslek seçimi olarak bounty hunter olabilirsiniz veya moonshine satıcısı. Avcılığı önermem.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #9 Berabeys dedi: Rica ederim hocam. Online da meslek seçimi olarak bounty hunter olabilirsiniz veya moonshine satıcısı. Avcılığı önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi günler.
Berabeys dedi: Rica ederim hocam. Online da meslek seçimi olarak bounty hunter olabilirsiniz veya moonshine satıcısı. Avcılığı önermem. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi günler.