S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 RDR2 olan ortak hesap kullanıyorum ama hikaye moduna baştan başlayamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
RDR2 olan ortak hesap kullanıyorum ama hikaye moduna baştan başlayamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Oyun açılınca menüye girip Story -> New Game seçeneğini denediniz değil mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 AJFA dedi: Oyun açılınca menüye girip Story -> New Game seçeneğini denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Menüde öyle bir seçenek bulamadım. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Oyun açılınca menüye girip Story -> New Game seçeneğini denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Menüde öyle bir seçenek bulamadım.
Lockdown56 Kilopat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student pilot 4 Nisan 2021 #4 Oyuna girip başladığınızda ESC'ye basıp menüden story kısmına gelip tıklayın ve açılan yerden New Game deyin. Artı 0 Eksi
Oyuna girip başladığınızda ESC'ye basıp menüden story kısmına gelip tıklayın ve açılan yerden New Game deyin.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 4 Nisan 2021 #5 Oyuna gir ve ESC tuşuna bas yand açılan menude story bölümüne gir ve New Game bas. Artı 0 Eksi
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 Çevrimdışı olduğunuzdan emin olun. Sonra menüde böyle bir seçenek yok ise resim atın. Artı 0 Eksi
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #7 Said Kartal dedi: Menüde öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #8 Lockdown56 dedi: Oyuna girip başladığınızda ESC'ye basıp menüden story kısmına gelip tıklayın ve açılan yerden New Game deyin. Genişletmek için tıkla... Oyunda bazı fonksiyonlar çalışmıyor, neden analamadım. ESC'ye basınca sadece ekran gri oluyor. Artı 0 Eksi
Lockdown56 dedi: Oyuna girip başladığınızda ESC'ye basıp menüden story kısmına gelip tıklayın ve açılan yerden New Game deyin. Genişletmek için tıkla... Oyunda bazı fonksiyonlar çalışmıyor, neden analamadım. ESC'ye basınca sadece ekran gri oluyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #9 Said Kartal dedi: Oyunda bazı fonksiyonlar çalışmıyor, neden analamadım. ESC'ye basınca sadece ekran gri oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
Said Kartal dedi: Oyunda bazı fonksiyonlar çalışmıyor, neden analamadım. ESC'ye basınca sadece ekran gri oluyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısınız?
KS KS S Said Kartal Centipat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #10 fatihgn7 dedi: Çevrimdışı olduğunuzdan emin olun. Sonra menüde böyle bir seçenek yok ise resim atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 2021-04-04.png 1,4 MB · Görüntüleme: 935 Artı 0 Eksi
fatihgn7 dedi: Çevrimdışı olduğunuzdan emin olun. Sonra menüde böyle bir seçenek yok ise resim atın. Genişletmek için tıkla...