beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Ekim 2021 #1 Saint Denis'e geldim buradaki at satılan yer de at yok nasıl alacağıma atı? There are no horses for sale diyor burada at yoksa ben hangi yerden alabilirim?
Saint Denis'e geldim buradaki at satılan yer de at yok nasıl alacağıma atı? There are no horses for sale diyor burada at yoksa ben hangi yerden alabilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Ekim 2021 #2 Kaç tane atın var? Fazla olduğu için alamıyor olabilirsin belki. Fazla varsa birini satmayı dene.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Ekim 2021 #3 Akif dedi: Kaç tane atın var? Fazla olduğu için alamıyor olabilirsin belki. Fazla varsa birini satmayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim. There are no horses for sale diyor burada at yok ise nereden alabilirim?
Akif dedi: Kaç tane atın var? Fazla olduğu için alamıyor olabilirsin belki. Fazla varsa birini satmayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim. There are no horses for sale diyor burada at yok ise nereden alabilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Ekim 2021 #4 Diğer şehirlere baktın mı?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.635 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Ekim 2021 #5 Akif dedi: Diğer şehirlere baktın mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm diğer şehirlerden alabildim ATI.
Akif dedi: Diğer şehirlere baktın mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm diğer şehirlerden alabildim ATI.