RDR 2 hikayesinde %18 save nasıl bulunur?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hikayede %18'e gelmiştim RDR 2 de. Format atmak zorunda kaldım. Formattan sonra yeni Windows kurdum eski dosyaları almak için. Bayağı bir şeyi kurtardım ama RDR 2 hariç. En son araba soygunu görevini yapmıştım. Bizim kampı bayağı geliştirmiştim. Oyundaki en hızlı atı falan yakalamıştım. Buna yakın bir save dosyası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
%18 save bulsan bile senin save'in gibi olmayacaktır. Senin yaptığın geliştirmeler, yaptığın yan görevler, eşyaların ve dahası... Başkasının save'ini oynamaktansa bence baştan başla derim.

Arkadaşlar hikayede %18'e gelmiştim RDR 2 de. Format atmak zorunda kaldım. Formattan sonra yeni Windows kurdum eski dosyaları almak için. Bayağı bir şeyi kurtardım ama RDR 2 hariç. En son araba soygunu görevini yapmıştım. Bizim kampı bayağı geliştirmiştim. Oyundaki en hızlı atı falan yakalamıştım. Buna yakın bir save dosyası var mı?
Baştan başla ara sahneleri atlarsın. Yan görevlerle illa denk gelirsin yeniden yaparsın.

%18 save bulsan bile senin Save'in gibi olmayacaktır. Senin yaptığın geliştirmeler, yaptığın yan görevler, eşyaların ve dahası... Başkasının Save'ini oynamaktansa bence baştan başla derim.

O sorun olmazdı da oyun başı çok ağır geçiyor. Tekrar oynamak istemediğimden istemiştim
@Jesus Wicked

Technopat Haberler

Geri
Yukarı