Hocam işin kötü yanı chapteri hatırlamıyorum. En sonKaldığın bölüm hangi chapterdaysa internetten chapter(bölüm/kısım) save'i bulabilirsin, en azından kaldığın yere en kolay bu şekilde ulaşabilirsin, tek tek bölümlerin kayıt dosyalarının paylaşıldığı bir site görmemiştim.
Hocam işin kötü yanı chapteri hatırlamıyorum. En sonKamptan bir kadın ile bir dostumuzu hapishane tarzı bir yerden balon ile uçarak kurtarıyorduk.
Chapter 5'in son bölümüymüş hocam eğer bitirdiysen Chapter 6 indir yoksa Chapter 5 save bulup bölümlere baştan başla.Hocam işin kötü yanı chapteri hatırlamıyorum. En sonKamptan bir kadın ile bir dostumuzu hapishane tarzı bir yerden balon ile uçarak kurtarıyorduk.
Yan görev yapıyordum sık sık.%60 ama nasıl 60? Yan görev yapılarak da %60'a gelinebilir. En son hangi görevdeydin/chapterdaydın?
Sağolun hocam.Chapter 6 görevi o hocam.Chapter 6 save dosyası bulabilirseniz yükleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.