mehmetpmk Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, RDR 2 için grafik modu önerisi var mı? Redux gibi mesela daha renkli ve canlı görünmesini istiyorum. Ultra grafik bile fark etmiyor, normal grafikte. Gerçekçi mod önerilerini de beklerim, fizik modu falan.
Arkadaşlar merhaba, RDR 2 için grafik modu önerisi var mı? Redux gibi mesela daha renkli ve canlı görünmesini istiyorum. Ultra grafik bile fark etmiyor, normal grafikte. Gerçekçi mod önerilerini de beklerim, fizik modu falan.
Emre Van Der Linde Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 365 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 Dene bunu.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 28 Mayıs 2023 #3 Digital Dreams | Patreon creating Game Showcases, Textures and Reshade Presets www.patreon.com Parasına değer, Türkiye'de değer mi tartışılır.
Digital Dreams | Patreon creating Game Showcases, Textures and Reshade Presets www.patreon.com Parasına değer, Türkiye'de değer mi tartışılır.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 28 Mayıs 2023 #4 427036 dedi: Digital Dreams | Patreon creating Game Showcases, Textures and Reshade Presets www.patreon.com Parasına değer, Türkiye'de değer mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mod önerebilir misiniz ? Yukarıdaki arkadaşın dediğini nasıldır ?
427036 dedi: Digital Dreams | Patreon creating Game Showcases, Textures and Reshade Presets www.patreon.com Parasına değer, Türkiye'de değer mi tartışılır. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mod önerebilir misiniz ? Yukarıdaki arkadaşın dediğini nasıldır ?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 28 Mayıs 2023 #5 elon_muskk dedi: Ücretsiz mod önerebilir misiniz ? Yukarıdaki arkadaşın dediğini nasıldır ? Genişletmek için tıkla... O da gayet güzel.
elon_muskk dedi: Ücretsiz mod önerebilir misiniz ? Yukarıdaki arkadaşın dediğini nasıldır ? Genişletmek için tıkla... O da gayet güzel.
mehmetpmk Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 Emre Van Der Linde dedi: Dene bunu. Genişletmek için tıkla... teşşekürler dostum önerebilceğin bir mod var mı peki oyanış bakımından fizik gerçekçilik falan
Emre Van Der Linde dedi: Dene bunu. Genişletmek için tıkla... teşşekürler dostum önerebilceğin bir mod var mı peki oyanış bakımından fizik gerçekçilik falan
Cristiano.Amett Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 399 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz RTX 3050Tİ 16Gb Ram 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2024 #7 Emre Van Der Linde dedi: Dene bunu. Genişletmek için tıkla... fps düşürür mü?
Y Yardı3cı Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #8 Cristiano.Amett dedi: FPS düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Emre Van Der Linde dedi: Dene bunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurucam? Son düzenleme: 26 Şubat 2025
Cristiano.Amett dedi: FPS düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Emre Van Der Linde dedi: Dene bunu. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurucam?