Oyunu Steam üzerinden oynuyorum 2 3 gündür iyi bir şey arıyorum fakat genelinde bir sıkıntı var galiba. Bildiginiz güvendiginiz bir yama önerir misiniz?
Oyunu Steam üzerinden oynuyorum 2 3 gündür iyi bir şey arıyorum fakat genelinde bir sıkıntı var galiba. Bildiginiz güvendiginiz bir yama önerir misiniz?
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...
Sürekli bu tür şikayetler ile açılmış konular görmeye başladım ve bununla alakalı alternatif çözümler sunmaya çalışan ayrıca kişiler var ama en basit ve hızlı çözüm forumda paylaşılmış olan V15 yerine bir önceki sürüm olan V14 indirmektir. Bu sürüm en stabil ve sorunsuz çalışan sürümdür. Linki...
Makine çeviri Discord sayfasından yama yükleyiciyi indirin ve oradan RDR2'yi seçip kurun en virüssüz sağlıklı olanı budur 70 saate yakındır oynuyorum hiçbir sıkıntısı yok öneririm.
Makine çeviri Discord sayfasından yama yükleyiciyi indirin ve oradan RDR2'yi seçip kurun en virüssüz sağlıklı olanı budur 70 saate yakındır oynuyorum hiçbir sıkıntısı yok öneririm.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.