HedefTayfun Picopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 124 16 Kasım 2020 #1 Beyler ben RDR2 indirdim. Tamamen grafikler vs güzel olduğu için hiç bilmiyorum oyunu. Görevleri yaptım biraz ama ne yapılır ne edilir normal takılırken GTA 5 gibi yani silah yükseltme ATI süsleme vs. var mı? Bunun için bir öğretici video var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Beyler ben RDR2 indirdim. Tamamen grafikler vs güzel olduğu için hiç bilmiyorum oyunu. Görevleri yaptım biraz ama ne yapılır ne edilir normal takılırken GTA 5 gibi yani silah yükseltme ATI süsleme vs. var mı? Bunun için bir öğretici video var mı?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #11 Üslupdan direkt anlıyorum. Korsan kullananlar aldım yerine genelde indirdim diyor. Artı 0 Eksi
KS KS HedefTayfun Picopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 124 16 Kasım 2020 #12 Hüseyin42 dedi: Üslupdan direkt anlıyorum. Korsan kullananlar aldım yerine genelde indirdim diyor. Genişletmek için tıkla... adsdsasadsa İşte gerçek Sherlock Holmes. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Üslupdan direkt anlıyorum. Korsan kullananlar aldım yerine genelde indirdim diyor. Genişletmek için tıkla... adsdsasadsa İşte gerçek Sherlock Holmes.