RDR 2 için rehber tavsiyesi

RDR2'DE NEYE REHBER YAPMALIYIM?

• Oy verenlerin toplamı
    27

BluedragonSelim

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD
Meslek
Öğrenci
En yatkın olduğum oyun RDR2 o yüzden onun üzerine bir rehber yapmak istiyorum. İnsanların ihtiyaçlarına karar veremedim ama o yüzden bunu anketle belirleyeceğim. Daha önce yapılmış rehberler olsa da ben olabildiğince detaylı yapacağım. İleride daha fazla oyna yapabilirim belki. PS4'ten oynadığımdan (rehber PS4'e özel olmayacak) görsel işlerini farklı yapmak zorundayım ;(.kendinize iyi bakın...

Dostlar beraberlik olursa yazı tura atacağım haberiniz olsun. Herkese şimdiden oylar için teşekkürler...

Son düzenleme:
En yatkın olduğum oyun RDR2 o yüzden onun üzerine bir rehber yapmak istiyorum. İnsanların ihtiyaçlarına karar veremedim ama o yüzden bunu anketle belirleyeceğim. Daha önce yapılmış rehberler olsa da ben olabildiğince detaylı yapacağım. İleride daha fazla oyna yapabilirim belki. PS4'ten oynadığımdan (rehber PS4'e özel olmayacak) görsel işlerini farklı yapmak zorundayım ;(.kendinize iyi bakın...

Dostlar beraberlik olursa yazı tura atacağım haberiniz olsun. Herkese şimdiden oylar için teşekkürler...
Oy verdim. Bu arada Beyond Two Souls'a da yapabilirsiniz, şu an aktif olarak oynuyorum ve eski mekaniklerden dolayı biraz zorluyor öneri olsun. İyi günler.

Oy verdim. Bu arada beyond Two Souls'a da yapabilirsiniz, şu an aktif olarak oynuyorum ve eski mekaniklerden dolayı biraz zorluyor öneri olsun. İyi günler.

Oyun bir arkadaşımda olmalı ama karıştırıyorda olabilirim bu arada ilk hedef anketteki tüm rehberleri yapmak RDR2'yi %100 yapma serüvenindeyimde. Size de iyi günler.

Oyun bir arkadaşımda olmalı ama karıştırıyorda olabilirim bu arada ilk hedef anketteki tüm rehberleri yapmak RDR2'yi %100 yapma serüvenindeyimde. Size de iyi günler.
Ya ben bu manuel save'i oynuyorum şu an az önce bahsettiğim ama sürekli "Otomatik kayıt yuvası bilmemne tarihindeki kaydı içeriyor. Mevcut oyun ilerlemenizi, bu yuvadaki verinin üzerinde yazmak istiyor musunuz?" diyor. Evet dersem önceki kayıt yüklenir bu kayda bir şey olur diye korkuyorum. Ama etmezsem de otomatik kayıt kapanıyor ve kapanmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım

Ya ben bu manuel Save'i oynuyorum şu an az önce bahsettiğim ama sürekli "otomatik kayıt yuvası bilmemne tarihindeki kaydı içeriyor. Mevcut oyun ilerlemenizi, bu yuvadaki verinin üzerinde yazmak istiyor musunuz?" diyor. Evet dersem önceki kayıt yüklenir bu kayda bir şey olur diye korkuyorum. Ama etmezsem de otomatik kayıt kapanıyor ve kapanmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım.

O önceki savenizin oto kayıtına yazıyor oto kayıtları ayrı sınıf manuel kayıtları ayrı sınıf sınıflandırıyor oyun. Yani manuel savenizi siz silerseniz veya story/saveden o save bölmesine yazarsanız silinir oto save manuel savenize bir şey yapmaz sorun yok.

O önceki savenizin oto kayıtına yazıyor oto kayıtları ayrı sınıf manuel kayıtları ayrı sınıf sınıflandırıyor oyun. Yani manuel savenizi siz silerseniz veya story/saveden o save bölmesine yazarsanız silinir oto save manuel savenize bir şey yapmaz sorun yok.
Tamam, çok teşekkür ederim. Tekrar iyi günler. (İyi günler yazmanıza gerek yok fazla uğraştırdım sizi)

Rica ederim sorun yok, iyi akşamlar. Her sorunuzu sorabilirsiniz. Bildiğim bir konuda yardım etmek beni çok iyi hissettiriyor.

Dostlar silah rehberi yapacağım, içinde tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, yay ile okları, tabancalar ve revolverlar. Tabanca ve revolver kısmı daha ayrıntılı olacak oraya özel olanları da ekleyeceğim. Diğer tüm şeylerde özelliklerinden, etkili oldukları alandan ve ne zaman açıldıklarından/alındıklarından falan bahsetcem. Bunların yanı sıra ekstra mermi kapasitesi ve özel oklardan bahsetcem. Emin değilim ama belki bugün yayınlayabilirim. Yayınlayınca bu konuya link bırakacağım! Konuyu takipten çıkmayın, silah rehberinden bir zaman sonra at rehberi gelecek! Umarım beğenirsiniz, oynum bilgisayarda olsaydı çok daha iyi hazırlardım ama bu şekilde sadece özel revolver ve pistollerden bahsetcem. İyi günler, iyi cumalar.
@mumi60 ve diğer dostlar destekler için çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Rica ederim sorun yok, iyi akşamlar. Her sorunuzu sorabilirsiniz. Bildiğim bir konuda yardım etmek beni çok iyi hissettiriyor.

Dostlar silah rehberi yapacağım, içinde tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, yay ile okları, tabancalar ve revolverlar. Tabanca ve revolver kısmı daha ayrıntılı olacak oraya özel olanları da ekleyeceğim. Diğer tüm şeylerde özelliklerinden, etkili oldukları alandan ve ne zaman açıldıklarından/alındıklarından falan bahsetcem. Bunların yanı sıra ekstra mermi kapasitesi ve özel oklardan bahsetcem. Emin değilim ama belki bugün yayınlayabilirim. Yayınlayınca bu konuya link bırakacağım! Konuyu takipten çıkmayın, silah rehberinden bir zaman sonra at rehberi gelecek! Umarım beğenirsiniz, oynum bilgisayarda olsaydı çok daha iyi hazırlardım ama bu şekilde sadece özel revolver ve pistollerden bahsetcem. İyi günler, iyi cumalar.
@mumi60 ve diğer dostlar destekler için çok teşekkürler...
Rica ederim. Madem iyi hissettiriyor bir soru daha geliyor hazırlan :D Alman göçmeni bir aileye yardım ettiğim için adam bana altın külçesi vermişti. Karaborsacıya gittim 300 dolar teklif ediyor. Gemini'ye sorduğumda 500 dolar teklif vermesi gerek demişti, bu neden oluyor farklı bir karaborsacıya mı gitmem gerek?

Rica ederim. Madem iyi hissettiriyor bir soru daha geliyor hazırlan :D alman göçmeni bir aileye yardım ettiğim için adam bana altın külçesi vermişti. Karaborsacıya gittim 300 dolar teklif ediyor. Gemini'ye sorduğumda 500 dolar teklif vermesi gerek demişti, bu neden oluyor farklı bir karaborsacıya mı gitmem gerek?

O sana Gold ingot verri Gold bar değil. Gold ingot 300 Gold bar 500 eder.

images (1).jpeg

Bu konumda yanmış şerif ofisi var orada masanın altında sandık var orada Gold bar bulabilirsin. İyi günler.

O sana Gold ingot verri Gold bar değil. Gold ingot 300 Gold bar 500 eder.

Eki Görüntüle 2569791

Bu konumda yanmış şerif ofisi var orada masanın altında sandık var orada Gold bar bulabilirsin. İyi günler.
Kendimi çok değerli hissettim benim için oyuna girip haritayı açıp ss alıp işaretleyip bana atmışsın. Çok teşekkür ederim, her şeyden dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı