RDR 2 için rehber tavsiyesi

RDR2'DE NEYE REHBER YAPMALIYIM?

• Oy verenlerin toplamı
    27
Kendimi çok değerli hissettim benim için oyuna girip haritayı açıp SS alıp işaretleyip bana atmışsın. Çok teşekkür ederim, her şeyden dolayı.

İnternetten aldım PS4 ten oynadığımdan fotoğraf işleri bende zor ama yine de benim için değerlisiniz.

Bugün PC açarsam rehber gelecek haberiniz olsun.

RDR2 silah rehberi hayırlı olsun herkese.

Son düzenleme:
Bugün PC açarsam rehber gelecek haberiniz olsun.

RDR2 silah rehberi hayırlı olsun herkese.
Yine ben Rhodes'teki bir ödül afişini aldım. Mark Johnson diye birisi ve ben bunun yanına gittim. Karısı ve bir de oğlu var, oğluna ata binmeyi öğretiyordu. Herif ben gelince işte ben değiştim zorluk çıkarmayacağım, senle geleceğim, vedalaşmama izin ver tarzı bir şeyler dedi. Ben de adama üzüldüm yani tutuklamaya değer bulmadım. Ya beni al ya da bırak gibi bir şey söylüyor ben bunu nasıl bırakabilirim? Bir ara "Bize merhamet etti, fikrini değiştirmeden kaçalım." deyip ailesiyle beraber kaçtılar. Ama kaçmalarına izin verince görev başarısız oluyor, ilerleyemiyorum. Ne yapmam lazım herhangi bir serbest bırakma seçeneği yok. Bağladıktan sonra serbest bırak çıktı ama o da sadece ipi çözüp serbest bırakıyor. Şimdiden teşekkürler.

Mecbur yakalayacaksın ama istersen görevi yapmayıp mantıken kurtarabilirsin.

Bakarım da bölüm 5'e geçtim 2 gün önce Guarma adasındaydım şu an tekrar tekneyle amerikaya döndük. Islık çalınca atın kayboldu yazıyor yani atımın direkt karşıma çıkmayacağını ben de biliyorum ama bu aşamada at direkt hikaye gereği kayıp mı oluyor yoksa bir süre sonra atıma kavuşur muyum?

Az hele o görevi bitir döner o at. Hala aynı at mı benekli olan yoksa benim dediğimle mi değiştirdin?

Az hele o görevi bitir döner o at. Hala aynı at mı benekli olan yoksa benim dediğimle mi değiştirdin?
Hala aynı at C2 seviye bağlılık geldi bu arada zaten şimdi geldiğini yazacaktım ki cevap yazmışsın.

Hala aynı at C2 seviye bağlılık geldi bu arada zaten şimdi geldiğini yazacaktım ki cevap yazmışsın.
Vereme yakalandım bu nasıl geçecek? Bir konuya baktım yüksek onur olunca verem olmuyormuşsun doğru mu bu? Birisi de oyunun hikayesinde var her türlü olursun diyor. Bu hastalığa yakalanma olaylarını duymuştum ama ana hikayede Micah tarafından öldürülmüyor muyuz bölüm 6'da?

Vereme yakalandım bu nasıl geçecek? Bir konuya baktım yüksek onur olunca verem olmuyormuşsun doğru mu bu? Birisi de oyunun hikayesinde var her türlü olursun diyor. Bu hastalığa yakalanma olaylarını duymuştum ama ana hikayede Micah tarafından öldürülmüyor muyuz bölüm 6'da?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…