RDR 2 için virüssüz Türkçe yama var mı?

isolojik

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce RDR2 indirime girmiş. Şu an indiriyorum ama yama lazım olacak. GTA 5 için bu forumda yama konusu vardı. Open IV ile kurulan. Onun yüzünden(bilgisayar açılana kadar her şey yolundaydı, masasüstü gelmiyor siyah ekranda kalıyordu. Biraz zaman geçince masaüstü geliyordu ama işlevsellik yoktu. Ne kurtarma yapabildim ne de Görev Yöneticisi'ni açabiliyordum. Bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum. Sorunsuz sıkıntısız ve virüssüz RDR2 Türkçe yama arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    277,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim şuan kullandığım yama.

Valla ne diyim ki. MaxSecure çoğu şeye aynı hatayı veriyormuş ama yinede kurmadan oynayacağım.. Haram bize zevk alarak oyun oynamak 😂
Hocam ben hiçbir crackin hiçbir yamanın virüssüz olma ihtimaline inanmıyorum adam neden bedavaya böyle bir şey yapsın valla bitane 1050ti lı kasa var tırışkadan oyunları orada crackleyip oynuyorum.
Yama mama hiç kullanmıyorum zaten

Valla ne diyim ki. MaxSecure çoğu şeye aynı hatayı veriyormuş ama yinede kurmadan oynayacağım.. Haram bize zevk alarak oyun oynamak 😂
Rapor sonucu false-positive olduğu belli. Yamayı kullanan baya kişi var zaten. Sırf virüs endişesindense yazık edersiniz. İngilizcedense Türkçe oynamak çok daha sürükleyici olacaktır eğer ingilizce seviyeniz biraz düşükse.

Turkce yama exe degil, ne komut dosyasi calistirabilir ve/veya arka planda calisabilir mi, soyler misin? Oyun dosyalariyla alakali bir dosya, oyunun dil dosyasini degistiren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı