RDR 2 ikinci kez nasıl oynanmalı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu bitireli bir hafta oldu ama oynarken sadece görev yaptım. Biri bitti diğerine gittim. Başka hiçbir şey yapmadım. Herkes bu oyunun açık dünyasından ve yapılacak eylem çeşitliliğinden bahsesiyor. Oyunu az önce Epic'den satın aldım ve hikaye modunu yavaş yavaş bir kez daha bitireceğim. Ana odağımda olmayacak. keyif ala ala oynamak istiyorum. Peki bu şekilde nasıl oynayabilirim? Nelerle uğraşabilirim? Oyunun açık dünyasını biraz tanıtmanızı rica ediyorum. Hikayenin aşırı etkisinde kaldım bu arada o ayrı konu.

Hocam sen çabuk oynuyorsun 2. kere bence. Ben bitireli baya oldu bu senenin sonunda belki 2. defa oynarım. 1 hafta çok kısa bir süre. Ve ben ilk bitirdiğimde %90 oranına yakın bitirmiştim. 2. kez oynadığımda sırf ana hikaye görevlerinden gideceğim eski kayıtlı oyunun duruyorsa ben yan görevler ile devam ettir ana hikaye için süreyi uzat.

Kamptaki dehşet zor alınan aksesuarlar var onları almaya uğraşabilirsin legendary animal keserek ki bu çok gizlilik ve taktik gerektiren eğlenceli bir uğraş olabiliyor.
Sırf doğayı gezerken bile önüne rasgale olaylar çıkabilir.
Biriyle veya bir şeyle karşılaşabilir.
Özel silahlar veya gizli kostümler çıkabiliyor.
Sırf bunları ararken bile eğleniyor insan.

Hocam sen çabuk oynuyorsun 2. kere bence. Ben bitireli baya oldu bu senenin sonunda belki 2. defa oynarım. 1 hafta çok kısa bir süre. Ve ben ilk bitirdiğimde %90 oranına yakın bitirmiştim. 2. kez oynadığımda sırf ana hikaye görevlerinden gideceğim eski kayıtlı oyunun duruyorsa ben yan görevler ile devam ettir ana hikaye için süreyi uzat.
Epiloga gelince saldım hocam ama save duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı