RDR 2 İndirmenin kendi kendine durması

CravingTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Rockstar Launcher üzerinden Rdr 2 oynuyorum. Arkadaşım da benimle beraber oynamak için oyunu satın aldı fakat internet hızı düşük olduğu için bilgisayarı geceleri açık bırakmayı düşündük kendi kendine iner dedik. Çalıştığı için geceleri bilgisayara bakamıyor. Malesef 2 gece boyunca sadece %20 kısmı indirebildik. İndirme kendi kendine duruyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ?

Oyunu sen indirdiysen oyunu harici bir hard diske at onu da arkadaşın rockstar games'in oyunu indirip yüklediği klasöre atın. Sonrada launcher içerisinden oyunu launcher'a gösterip oyuna girmeyi deneyin. Origin ve steam'de bu şekilde çalışıyor ancak daha önce hiç rockstar launcher kullanmadım ama bu şekilde olması gerekli.

Oyunu sen indirdiysen oyunu harici bir hard diske at onu da arkadaşın rockstar games'in oyunu indirip yüklediği klasöre atın. Sonrada launcher içerisinden oyunu launcher'a gösterip oyuna girmeyi deneyin. Origin ve steam'de bu şekilde çalışıyor ancak daha önce hiç rockstar launcher kullanmadım ama bu şekilde olması gerekli.
Evet öyle olabilirdi fakat malesef farklı şehirlerde yaşıyoruz sadece tatillerde gelebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı