RDR 2 internet olmadan nasıl oynanılır?

İşletim sistemi
Windows 11

Mr. _Heisenberg

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3070 ti
Anakart
B660 m-k prime
İşlemci
12400f
Arkadaşlar internetim kotalı ve tükendi. Story mod oynamak istiyorum baktım aktivasyon kodu istiyor. Steam'ı offline çalıştırdım Rockstar'da hata vermedi. Oyun veriyor nedeni ne? Çözümü ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Red Dead Redemption 2, internet bağlantısı olmadan oynanabilir. Ancak, oyunu tamamen kurmanız ve önceden etkinleştirmeniz gerekiyor. Ayrıca, oyunda herhangi bir güncelleme yapmamalısınız, çünkü bu genellikle internet bağlantısı gerektirir.

Red Dead Redemption 2'yi başlatırken, "offline modu" seçeneğini seçebilirsiniz. Bu, oyunu internet bağlantısı olmadan oynayabileceğiniz anlamına gelir. Ancak, bazı oyun özelliklerinin kullanılamayacağını da unutmamalısınız. Örneğin, çevrimiçi çok oyunculu özellikleri kullanamayacaksınız.

Ayrıca, oyunu başlatmadan önce, Rockstar Games Launcher'ı açmanız gerekiyor. Bu, oyunu etkinleştirmek için gereklidir. Launcher açıldıktan sonra, oyununuzu seçin ve "oyna" düğmesine tıklayın. Oyun başlatıldığında, "offline modu" seçeneğini seçin ve oyuna giriş yapın.

Son olarak, oyunu tamamen kapatmadan önce kaydetmeniz gerektiğini unutmayın. Böylece, sonraki sefere oyuna internet bağlantısı olmadan devam edebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
offline modu seçeneği nerde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…