RDR 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

neşesine

Decapat
Daha fazla  
RDR2 Online uzun süredir oynuyorum. Şu an kullandığım bilgisayarda bugün rdo içinden RDR2 satın aldım ve oynamaya çalıştım. Daha sonrasında settingse girip çözünürlük ve grafik ayarlarını düzeltmek için girdim oyun çerçevesiz pencere modunda çalışıyor. Tam ekrana aldığım zaman 1 FPS'ye düşüp kalıyor öyle artı olarak normalde yüksek sesli çalışan laptopumdan ses çıkmıyor. Ekran kartı yerine işlemciden oyunu açmaya çalıştığını düşünerek Windows üzerinden oyunu yüksek performans ayarına yani ekran kartına bağladım ama sorun devam ediyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem özelliklerin nedir?

RDO daha çok kasar normalde. Hikaye modunda neden kastığını anlamadım grafik ayarları değişmiş olabilir mi? RDO'yu tam ekranda mı oynuyordunuz?

Sistem özelliklerin nedir?

Excalibur G770 var i51300 1650 12 gb ram var oyunu 60 sabit oynuyorum sıkıntı yok sıkıntı ayarlara girip V-Sync bile kapatıp açsam 1 FPS'ye düşüp takılı kalıyor ama mesela hdimi ile bilgisayarı televizyona bağladığımda istediğim ayarı yapabiliyorum ve herhangi bir takılma da yok.
Rdo daha çok kasar normalde. Hikaye modunda neden kastığını anlamadım grafik ayarları değişmiş olabilir mi? Rdo'yu tam ekranda mı oynuyordunuz?

Şöyle ki grafik ayarlarına herhangi bir şey yapamıyorum yukarıda dediğim gibi oyunun ayarlarına girip V-Sync bile kapatsam oyun 1FPS'e düşüp kalıyor ama televizyona bağladığımda böyle bir sorun yaşamıyorum.

Oyunu doğrulayın hocam nereden aldıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…