RDR 2 kendi kendine silindi

İşletim sistemi
Windows 10

BigCheffy

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus R7 265
İşlemci
i3 4. nesil
Selam dostlar, hazır indirimdeyken Steam platformundan Red Dead Redemption 2 alayım dedim ve bilgisayarıma indirdim. Ancak sadece iki gün oynayabildim. Bu sabah oyunu oynarken bir anda kilitlendi, alt+F4 yapmama rağmen ise kapanmadı. Ben de çareyi reset atmakta buldum. Bilgisayar yeniden açılırken bu sefer bir Windows Update işlemi yaptığını gördüm. Birkaç kere kapanıp açıldı bilgisayar. Ardından güncelleme tamamlanamadı mesajı aldım ve bir kez daha kapanıp açıldıktan sonra sonunda açıldı. RDR2 oynamak için Steam'i açtım. (Bu esnada oyun yüklü olarak gözüküyordu.) Rockstar Games Launcher'a yönlendirildikten sonra bir hata mesajı aldım. Bilgisayarın ses aygıtlarıyla alakalı olduğunu düşündüğüm bir hataydı bu. Bu sebepten dolayı hatayı internette araştırmak istedim. Bir çözüm buldum ve denemek istedim. Bunun için Steam'den RDR2'nin dosya konumuna bakmak istediğimde oyunun silinmiş olduğunu gördüm. Belki bir bug olmuştur diye düşünüp depolama aygıtımdan silinip silinmediğini kontrol etmek istedim fakat oyunun gerçekten de silinmiş olduğunu gördüm. (D) /Program Files(X86) /SteamLibrary/steamapps/common/Red Dead Redemption 2 klasörü içerisinde oyundan geriye sadece Türkçe yama kalmıştı. 😂
Şu an bu postu yazarken arka planda RDR2 indiriyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Nasıl oldu da bir anda silindi bu oyun? Yardımcı olabilecek var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı