RDR 2 kendi kendine silinmiş

MassterrX

Hectopat
Daha fazla  
Dün indirdiğim RDR 2 oyununu 1-2 saat kadar oynadım ve kapattım. Bugün baktığımda oyun silinmişti oyunu şu an tekrar yüklüyorum. Ne kadar saçmalık. Bunun bir çözümü vs. yok mudur? 20 saat beklemek mi zorundayım?

Dün indirdiğim RDR 2 oyununu 1-2 saat kadar oynadım ve kapattım. Bugün baktığımda oyun silinmişti oyunu şu an tekrar yüklüyorum. Ne kadar saçmalık. Bunun bir çözümü vs. yok mudur? 20 saat beklemek mi zorundayım?
Sistem yedekleme belki işe yarayabilir. Sistemi bir önceki güne yüklemeyi dene.

Steam üzerinden mi indirdiniz?
evet
hayır
Sistem yedekleme belki işe yarayabilir. Sistemi bir önceki güne yüklemeyi dene.
yedekleme almamıştım

tekrar yüklemeye başlattım artık bi anlamı kalmadı gibi. Muhtemelen oyunu oynadıktan sonra tam çıkıcaktım oyunu kapatır kapatmaz bilgisayarı kapattım bi ihtimal ondan silinmiş olabilir bilemiyorum

Evet.

Hayır.

Yedekleme almamıştım.

Tekrar yüklemeye başlattım artık bir anlamı kalmadı gibi. Muhtemelen oyunu oynadıktan sonra tam çıkacaktım oyunu kapatır kapatmaz bilgisayarı kapattım bir ihtimal ondan silinmiş olabilir bilemiyorum.

Eğer oyunun dosyaları duruyor fakat Steam'de yüklü gözükmüyorduysa Steam depolama yöneticisi üzerinden oyunun bulunduğu dosyayı seçip ekleyebilirdiniz. Neyse yeniden yükledikten sonra bir şey olmazsa sıkıntı yok, diskinizde sorun yoktur umarım.

Eğer oyunun dosyaları duruyor fakat Steam'de yüklü gözükmüyorduysa Steam depolama yöneticisi üzerinden oyunun bulunduğu dosyayı seçip ekleyebilirdiniz. Neyse yeniden yükledikten sonra bir şey olmazsa sıkıntı yok, diskinizde sorun yoktur umarım.
Diskte sorun yok. Oyun silinmiş disktede yer açılmış hatta neyse talihsiz bir olaydı sorun yok yazan herkes için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı